Μενού
  • Α-
  • Α+

Η άγρια δολοφονία του 42χρονου Δημήτρη στη Ραφήνα συγκλονίζει. Οι συλληφθέντες φαίνεται πως επιχειρούν να ρίξουν την ευθύνη για το επεισόδιο που οδήγησε στο θάνατο του άνδρα έξω από μπαρ της οδού Πλαστήρα. Ενας από τους κατηγορούμενους για ανθρωποκτονία από πρόθεση είπε στην απολογία του πως το θύμα τους έσπρωξε και πως τον έπιασε από τον λαιμό.

Διαβάστε ακόμη: Ραφήνα: «Μου έφαγαν το παιδί μου» - Συγκλονίζει η μητέρα του 42χρονου που ξυλοκοπήθηκε μέχρι θανάτου

«Ενώ καθόμασταν, πέρασε ανάμεσά μας και μας έσπρωξε ένας άνδρας που μετά έμαθα το όνομά του. Μετά από λίγα δευτερόλεπτα, επέστρεψε και έκανε ξανά το ίδιο πράγμα. Ο φίλος μου εκείνη τη στιγμή τον ρώτησε εάν υπάρχει κάποιο πρόβλημα, και τότε το θύμα άρχισε να τον σπρώχνει και έπειτα τον έπιασε από τον λαιμό. Τότε τον έσπρωξα και εγώ για να τους χωρίσω και να ηρεμήσουν», κατέθεσε σύμφωνα με το MEGA. «Το θύμα με έπιασε από τον λαιμό και με έσπρωξε. Ύστερα, με χτύπησε με γροθιά στο μέτωπο και εγώ ανταπέδωσαν ρίχνοντάς του μπουνιά στο σαγόνι για να αμυνθώ. Τότε με είδε ο φίλος μου – ο 4ος της παρέας – και ήρθε προς το μέρος μου για να με απεγκλωβίσει ρίχνοντάς του μπουνιά, γιατί εγώ ήμουν στο έδαφος. Κατάφερα τελικά να τον σπρώξω και με το πόδι μου και τον έριξα κάτω», υποστήριξε. 

Δολοφονία στη Ραφήνα: Η έκθεση του ιατροδικαστή

Η ιατροδικαστική εξέταση σοκάρει καθώς στο σώμα του Δημήτρη εντοπίστηκαν κατάγματα στο κρανίο αλλά και ενδοεγκεφαλικό αιμάτωμα. Η έκθεση του ιατροδικαστή σοκάρει. Σύμφωνα με πληροφορίες εντοπίστηκαν:

  • Πλαϊνό κάταγμα κρανίου
  • Θλαστικές κακώσεις στο πρόσωπο
  • Ενδοεγκεφαλικό αιμάτωμα
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA