Μενού
  • Α-
  • Α+

Ξεκαθάρισμα λογαριασμών μεταξύ ομάδων που εμπλέκονται σε υποθέσεις ναρκωτικών «βλέπουν» οι αστυνομικοί για την αιματηρή συμπλοκή με τρεις νεκρούς σε  Κάτω Πατήσια και Αγίους Αναργύρους. Επτά άτομα συναντήθηκαν στη συμβολή των οδών Νάζου και Κουρτίδου και βγήκαν τα όπλα επειδή δύο άτομα των αντίπαλων ομάδων είχαν συλληφθεί και η μία θεωρούσε την άλλη υπεύθυνη πως την «κάρφωσε» στις Αρχές. Το μεσημέρι της Κυριακής (3/7) οι Αρχές προχώρησαν στην προσαγωγή πέντε ατόμων. 

Διαβάστε ακόμη: Πυροβολισμοί στην Αθήνα: Νεκρός και ο άνδρας που παρασύρθηκε από το αυτοκίνητο του κακοποιού

Στο πρώτο αιματηρό περιστατικό στα Κάτω Πατήσια ενεπλάκησαν δύο αυτοκίνητα και μία μοτοσυκλέτα. Σύμφωνα με τον ALPHA στην μοτοσυκλέτα επέβαινε ένας νεαρός Αλβανός και από πίσω ακολουθούσε ΙΧ στο οποίο επέβαινε ο πατέρας του μαζί με άλλα δύο άτομα. Ο νεαρός στην μοτοσυκλέτα πυροβολήθηκε και έπεσε αιμόφυρτος στο έδαφος. Τότε «απάντησε» ο πατέρας του πυροβολώντας και σκοτώνοντας έναν από τους εμπλεκομένους, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες. 

Στη συνέχεια ο άνδρας που πυροβόλησε τον νεαρό διέφυγε με ένα Toyota Yaris, από το οποίο είχε κατεβάσει τον οδηγό και έφτασε μέχρι τους Αγίους Αναργύρους. Εκανε ληστεία υπό την απειλή όπλου στη Λεωφόρο Δημοκρατίας και άρπαξε 30 ευρώ. Οι αστυνομικοί στους Αγίους Αναργύρους είχαν ενημερωθεί για το περιστατικό και εντόπισαν τον άνδρα τη στιγμή που έβγαινε από το μπαρ. Του ζήτησαν να παραδοθεί και τότε τους πυροβόλησε, με τους αστυνομικούς να ανταποδίδουν τα πυρά και να τον σκοτώνουν. Ο ένας από τους αστυνομικούς γλίτωσε την τελευταία στιγμή αφού η σφαίρα εξοστρακίστηκε στο αλεξίσφαιρο που φορούσε και κατευθύνθηκε στο πόδι του, δίπλα στη μηριαία αρτηρία. Ο δεύτερος αστυνομικός τραυματίστηκε στο χέρι. 

Σύμφωνα με τον ALPHA, στα Κάτω Πατήσια ΙΧ που οδηγούσε μία γυναίκα και επέβαιναν εμπλεκόμενοι στο περιστατικό πάτησε το Γκάζι με αποτέλεσμα να παρασύρει τον άνδρα ο οποίος εξέπνευσε το πρωί της Κυριακής (3/7) στο νοσοκομείο Παμμακάριστος

Το περιστατικό έχει προκαλέσει προβληματισμό αφού κακοποιοί που εμπορεύονται ναρκωτικά έλυσαν τις διαφορές τους 9 το βράδυ σε πολυσύχναστο δρόμο του κέντρου της Αθήνας. 

Βίντεο ντοκουμέντο από τα Κάτω Πατήσια 

Στο μεταξύ συγκλονίζει το βίντεο που βλέπει το φως της δημοσιότητας από τους πυροβολισμούς στα Κάτω Πατήσια. Στο βίντεο απεικονίζεται ένας άνδρας ξαπλωμένος στο έδαφος μετά από τους πυροβολισμούς, ενώ ακούγεται κόσμος να ουρλιάζει από τα μπαλκόνια του. Μάλιστα το βίντεο διακόπτεται όταν πέφτει ένας ακόμη πυροβολισμός.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA