Μενού
  • Α-
  • Α+

Εκκληση σε όσους είδαν τον ξυλοδαρμό από τον Θέμη Αδαμαντίδη κάνει η Βαρβάρα Κίρκη. Μία μέρα μετά την αναβολή της δίκης για τον γνωστό τραγουδιστή, η πρώην σύντροφός του, Βαρβάρα Κίρκη, κάνει έκκληση να μιλήσουν οι μάρτυρες που ήταν μπροστά στον ξυλοδαρμό της από τον γνωστό τραγουδιστή. 

Διαβάστε ακόμηΓαρδέλης για Φιλιππίδη: «Δόξα τω Θεώ αποφυλακίστηκε»

«Κάνω έκκληση να βρεθεί ο αυτοκινητιστής που μπροστά στα μάτια του ο Θέμης Αδαμαντίδης με χτύπησε. Ο συγκεκριμένος μάρτυρας βρισκόταν μπροστά στο περιστατικό στην περιοχή της Άνω Γλυφάδας, την Πέμπτη 30 Ιουνίου στις 1:30 τα ξημερώματα. Επίσης θέλω να διευκρινίσω ότι τα λεφτά που έστελνα στην πρώην σύντροφο του Θέμη, Αναστασία Στεφάνοβα, τα έστελνα κατ’ εντολή του τραγουδιστή. Δεν το έκανα αυθαίρετα. Το ίδιο συνέβαινε και στην πρώην σύζυγο του Θέμη…», ανέφερε χαρακτηριστικά η Βαρβάρα Κίρκη.

Μία μέρα νωρίτερα και συγκεκριμένα τη Δευτέρα, 4 Ιουλίου, η Βαρβάρα Κίρκη «ξέσπασε» για τον Θέμη Αδαμαντίδη και εξήγησε γιατί υπέβαλε μήνυση κατά του τραγουδιστή. Μιλώντας ξανά στην εκπομπή «Super Κατερίνα», η Βαρβάρα Κίρκη συγκινήθηκε και έκλαψε ενώ είπε πως δεν έφυγε νωρίτερα από τη σχέση διότι «τον αγάπησα και τον αγαπάω. Απλά είναι τα πράγματα». Ισχυρίστηκε ότι της ζητούσε συνέχεια βοήθεια και πως η ίδια προσπάθησε για τη σχέση τους. «Ημουν συνέχεια δίπλα του. Αγάπησα αυτό τον άνθρωπο, δεν είναι κακό. Το βλέπουνε όλοι. Ημουν δίπλα του και τον αγαπάω. Αυτό που κάνει είναι λάθος. Είναι άσχημο ψυχολογικά. Ζαλίζομαι συνέχεια δεν μπορώ να κοιμηθώ. Εχω κουραστεί. Δεν γίνεται να τρως μέρα παρά μέρα. Και γιατί, για τις παράνοιές του. Με όλο τον κόσμο εγώ φλέρταρα; Δεν είναι τα πράγματα έτσι στη ζωή. Δεν είναι ωραίο να ανεχόμαστε πράγματα είναι λάθος. Τον ανεχόμουν αλλά τον αγάπησα».

«Οι φίλες μου, οι δικοί μου, οι φίλοι του μου έλεγαν να φύγω. Δεν θέλω λεφτά από τον Θέμη. Στο ορκίζομαι. Από εμένα έπαιρνε. Υπήρχαν στιγμές που δεν είχαμε να φάμε, το ψυγείο ήταν άδειο. Τρώγαμε μακαρόνια. Να πει εμένα κλέφτρα; Εμένα; Που τα βρήκε τα λεφτά; Ισως τον αγάπησα περισσότερο απ ότι με αγάπησε αυτός. Αλήθεια εγώ δεν θέλω τίποτα, ούτε ένα σεντ. Δεν θέλω να στερήσω από τον ίδιο και από τα παιδιά του ούτε ένα σεντ. Δεν ξέρω τι λέει ο κόσμος δεν με απασχολεί. Ούτε π... είμαι, ούτε κ... Με ζήλευε παθολογικά αλλά όλα έχουν ένα όριο. Ένα μέτρο. Λάθος, σωστό... Τον αγάπησα και τον αγαπάω, καταδικάστε με γιατί αγάπησα αυτό τον άνθρωπο!» είπε η Βαρβάρα Κίρκη.

Βαρβάρα Κίρκη: Το βίντεο με τον Θέμη Αδαμαντίδη

Σύμφωνα με την καταγγελία της Βαρβάρας Κίρκη, ο τραγουδιστής την τράβηξε από τα μαλλιά, την χτύπησε και την έβρισε χυδαία, ενώ όπως τόνισε και ο δικηγόρος της, δεν είναι η πρώτη φορά που η πελάτισσά του δέχτηκε βίαιη συμπεριφορά και έγινε θύμα ενδοοικογενειακής βίας. Σε βίντεο ντοκουμέντο που είδε το φως της δημοσιότητας την Κυριακή (3/7) φαίνεται η γυναίκα να πέφτει θύμα βιαιοπραγίας, με την ίδια να ισχυρίζεται πως ο άνθρωπος που την κλώτσησε είναι ο Θέμης Αδαμαντίδης. Πληροφορίες αναφέρουν ότι το βίντεο είναι τραβηγμένο έξω από ένα πρακτορείο του ΟΠΑΠ και σε αυτό, εμφανίζεται η γυναίκα πλάι σε έναν άνδρα να περπατά, όταν ξαφνικά, εκείνη δέχεται μία κλωτσιά, την ώρα μάλιστα που έχει γυρισμένη την πλάτη της. Στη συνέχεια, τη σπρώχνει προς το αυτοκίνητο.

Μήνυση στη Βαρβάρα Κίρκη έκανε ο Θέμης Αδαμαντίδης

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ που παρουσίασε το Star ο Θέμης Αδαμαντίδης μήνυσε τη Βαρβάρα Κίρκη για κλοπή και για παρεμπόδιση να μπει στο σπίτι του. Η μήνυση κατατέθηκε από τον ίδιο μόλις συνελήφθη το απόγευμα της περασμένης Παρασκευής και τον ενημέρωσαν για τις καταγγελίες της Βαρβάρας Κίρκη. «Αρνούμαι από άκρο σε άκρο τις κατηγορίες εναντίον μου», ανέφερε χαρακτηριστικά ο τραγουδιστής και κατέθεσε τα εξής στους αστυνομικούς: «Μου έχει στερήσει την είσοδό μου στο σπίτι δικής μου ιδιοκτησίας επί της οδού..., κατακρατώντας παράνομα τα κλειδιά του εν λόγω σπιτιού. Θέλω να δηλώσω ότι προ δέκα ημερών περίπου της είχα εμπιστευθεί προς φύλαξη το χρηματικό ποσό των 7.000 ευρώ. Χθες ζήτησα από την ίδια ένα μέρος του αναφερόμενου ποσού για να καλύψω τις ανάγκες μου, πλην όμως μέχρι και σήμερα δεν έχω λάβει κανένα μέρος αυτού από την ίδια».

Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ στη συνέχεια της μήνυσής του ανέφερε και τους λόγους που ο ίδιος πιστεύει ότι τον κατήγγειλε η Βαρβάρα Κίρκη. «Η εγκαλούσα έχει πρόθεση να αμαυρώσει την εικόνα μου, να με διασύρει επαγγελματικά και να αποσπάσει από εμένα χρηματικό όφελος, τη στιγμή που υπάρχει βιντεοληπτικό υλικό από πρακτορείο τυχερών παιχνιδιών, το οποίο επιβεβαιώνει ότι κατά το χρονικό διάστημα που επικαλείται, ευρισκόμουν σε άλλη τοποθεσία», αναφέρει στη μήνυση για τη βραδιά του περιστατικού.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA