Μενού
  • Α-
  • Α+

Νεκρή στην μπανιέρα του σπιτιού της, φορώντας τα ρούχα της και σε προχωρημένη σήψη βρήκε ένας άνδρας στη Θεσσαλονίκη την 75χρονη μητέρα του. Οι αρχές έχουν ταυτοποιήσει τον δράστη του εγκλήματος που είναι ο έτερος γιος του θύματος ηλικίας 50 ετών, ο οποίος έχει συλληφθεί και κρατείται σε ψυχιατρικό κατάστημα.

Διαβάστε ακόμη: Ηγουμενίτσα: Τραγωδία με ανήλικο που βρέθηκε νεκρός σε καρότσα φορτηγού

Οπως προέκυψε, ο 50χρονος δεν θυμόταν απολύτως τίποτα από το έγκλημα που διέπραξε και έτσι ζητήθηκε με εισαγγελική παρέμβαση ο εγκλεισμός του! Την άτυχη γυναίκα βρήκε ο έτερος γιος της, 53 ετών, όταν επισκέφθηκε το διαμέρισμά της.

Οι άμεσες ενέργειες αστυνομικών του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης οδήγησαν στην εξιχνίαση υπόθεσης ανθρωποκτονίας σε βάρος 79χρονης ημεδαπής στην περιοχή της Νεάπολης. Ταυτοποιήθηκε ως δράστης ο 50χρονος γιός της, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία με δόλο και παράνομη οπλοχρησία.

Σύμφωνα με την ενημέρωση της Αστυνομίας: «μεσημβρινές ώρες χθες (05-07-2022), σε διαμέρισμα στην περιοχή της Νεάπολης όπου διέμενε, εντοπίστηκε νεκρή, από συγγενικό της πρόσωπο, η 79χρονη, φέροντας τραύματα από νύσσον και τέμνον όργανο στην δεξιά τραχηλική χώρα».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA