Μενού
  • Α-
  • Α+

Συνεχίζει να συγκλονίζει η υπόθεση με τα νεκρά παιδιά στην Πάτρα, καθώς μετά τη δημοσιοποίηση του πορίσματος Καλόγρηα - Καρακούκη, αναμένεται και η κατάθεση της Ρούλας Πισπιρίγκου. Ωστόσο, ο δικηγόρος της 33χρονης μητέρας, Όθωνας Παπαδόπουλος δήλωσε πως θα χρειαστεί χρόνος για την κατάθεσή της, ωστόσο πληροφορίες αναφέρουν πως ενδεχομένως μέχρι την Παρασκευή να έχει καταθέσει. Αντίθετα, στο φως έρχονται νέα στοιχεία από την κατάθεση του Μάνου Δασκαλάκη στις 16 Ιουνίου.

Διαβάστε ακόμη: Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: Οι ύποπτες αλλαγές θέσης των τριών κοριτσιών - Τι συνέβη με Τζωρτζίνα, Μαλένα, Ιριδα

Η εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» έδωσε στο φως της δημοσιότητας ολόκληρη την κατάθεση του πατέρα των τριών παιδιών, Μάνου Δασκαλάκη, όπως αυτός τα είπε στο τμήμα ανθρωποκτονιών στις 16 Ιουνίου. Ο 30χρονος περιέγραψε τους θανάτους των τριών παιδιών του, αλλά και τη σχέση του με τη Ρούλα Πισπιρίγκου.

«Εγώ να σας πω την αλήθεια είχα δεθεί από την αρχή περισσότερο με τη Τζωρτζίνα, γιατί όταν την κάναμε είχα περισσότερο χρόνο να περνάω μαζί της. Αντίθετα όταν αποκτήσαμε τη Μαλένα δούλευα περισσότερες ώρες και δεν την έζησα το ίδιο. Η Ρούλα κόλλησε λίγο περισσότερο με τη Μαλένα από τότε που γεννήθηκε, αφού εγώ είχα αυτό το άτυπο δέσιμο με τη Τζωρτζίνα που σας είπα», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Όλα όσα κατέθεσε ο 30χρονος πατέρας στο βίντεο παρακάτω:

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA