Για δεύτερη ημέρα συνεχίζει να καίει η καταστροφική φωτιά που άρχισε από το Νταού Πεντέλης και έκαιγε όλο το βράδυ. Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, βρέθηκε μέσα σε ένα από τα πύρινα μέτωπα και πιο συγκεκριμένα σε αυτό στο Ντράφι κοντά στη λεωφόρο Μαραθώνος, το βράδυ της Τρίτης, και με το κινητό του τηλέφωνο κατέγραψε εικόνες που συγκλονίζουν.
Διαβάστε ακόμη: Φωτιά τώρα στην Πεντέλη: Live οι εξελίξεις τη 2η μέρα της καταστροφικής πυρκαγιάς
Ο γνωστός σεφ με το κινητό κατέγραψε εικόνες από τις φωτιές και μάλιστα έδειξε πόσο κοντά βρέθηκε. Συγκεκριμένα βρέθηκε μπροστά σε ένα φλεγόμενο αυτοκίνητο κοντά στο Ντράφι ενώ σε άλλο σημείο του βίντεο δείχνει που έχει παραδοθεί στις φλόγες.

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος εντόπισε και κάποια σκυλάκια που βρίσκονταν σε κίνδυνο, και δημοσίευσε εικόνα στα social media σε περίπτωση που τα ψάχνει κάποιος, να επικοινωνήσει μαζί του.
- Πόσο ασφαλή είναι τα social media για έναν ανήλικο σήμερα; Φτιάξαμε λογαριασμό και το διαπιστώσαμε μόνοι μας
- Tα 2 ελληνικά νησιά που αυτό το καλοκαίρι επιβάλλουν αυστηρούς κανόνες για να μην «βουλιάξουν»
- Το επικίνδυνο μήνυμα που στέλνει στη Βόρεια Κορέα ο πόλεμος του Τραμπ στο Ιράν
- Μετρό: Ποιοι σταθμοί της Γραμμής 2 κλείνουν νωρίτερα από σήμερα Κυριακή
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.