Μενού
  • Α-
  • Α+

Η καταστροφική φωτιά στην Πεντέλη που ξέσπασε το απόγευμα της Τρίτης (19/7) πήρε γρήγορα τεράστιες διαστάσεις με αποτέλεσμα να καούν σπίτια και να παραδοθούν στις φλόγες τουλάχιστον 15.000 στρέμματα γης. Μεταξύ των κατοικιών που κινδύνευσαν ήταν κι εκείνη της οικογένειας της Ελληνίδας πρωταθλήτριας, Κατερίνας Στεφανίδη. Μάλιστα υπήρξε και μία παρανόηση σχετικά με την κατάσταση της οικίας τους, καθώς η μητέρα της, Ζωή Βαρέλη, η οποία το πρωί της Τετάρτης (20/7) σε ανάρτησή της στο Facebook ανέφερε ότι έβλεπε στην τηλεόραση το σπίτι της στην Παλλήνη, σε τηλεοπτική της παρέμβαση λίγες ώρες μετά ανέφερε ότι το σπίτι γλίτωσε τελικά από το καταστροφικό πέρασμα της φωτιάς. Παράλληλα, ζήτησε συγγνώμη εάν προκάλεσε αναστάτωση επισημαίνοντας ωστόσο, ότι μπορεί εκείνοι να στάθηκαν τυχεροί όμως άλλες οικογένειες στο συγκεκριμένο δρόμο είδαν τα σπίτια τους να καίγονται.

Διαβάστε ακόμη: Φωτιά στην Πεντέλη: Εσβησαν τα πύρινα μέτωπα, φόβοι για αναζωπυρώσεις - Υλικές ζημιές σε πολλά σπίτια

Για τη φωτιά στην Πεντέλη μίλησε όμως και ο πατέρας της, Γιώργος ο οποίος σε δηλώσεις του στον Alpha ξέσπασε εναντίον του περιφερειάρχη Αττικής, Γιώργου Πατούλη, ζητώντας την παραίτησή του. «Από χθες το βράδυ. Το πρωί γύρισε ο αέρας και ήρθε προς εμάς. Και εκεί που πήγαινε προς Γέρακα και ήρθε σε εμάς. Άλλαξε κατεύθυνση ο αέρας και ήρθε προς τις κατοικημένες περιοχές. Θέλω να πω συγχαρητήρια στον κ. Πατούλη, είναι ένας άχρηστος περιφερειάρχης».

«Πρέπει να παραιτηθεί αυτή τη στιγμή, αν θέλει να λέγεται άνθρωπος που έχει τσίπα. Ήξερε μόνο να κατηγορεί τις άλλες κυβερνήσεις. Και για τα χιόνια ήταν δύσκολα για τον Πατούλη. Δεν μας έφερε τον κύριο Συνολάκη που σε δέκα λεπτά θα μας έσωζε. Μας τον κοτσάρανε επί Δούρου τον Συνολάκη. Περιμένω την παραίτηση του κύριου Πατούλη», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA