Μενού
  • Α-
  • Α+

Η δημοσιογράφος Ελπινίκη Χαγιά, που έζησε τον απόλυτο εφιάλτη στην οδό Ιουστινιανού στα  Εξάρχεια όταν ένας Μαροκινός προσπάθησε να τη βιάσει αλλά ευτυχώς η ίδια ξέφυγε, αποκαλύπτει όλα όσα βίωσε. Ο άνδρας που αποπειράθηκε να τη βιάσει είχε συλληφθεί μία εβδομάδα πριν για ναρκωτικά. «Είναι κάτι που εύχομαι πραγματικά να μη βιώσει κανένα πλάσμα», είπε. 

Διαβάστε ακόμη: Εξάρχεια: Απόπειρα βιασμού καταγγέλλει δημοσιογράφος - «Μου είχε σηκώσει τη φούστα»

«Ηταν ένα δυσάρεστο γεγονός. Εγινε στις 14 Ιουλίου οπότε έχει κάπως καταλαγιάσει μέσα μου. Είμαι και νέα μητέρα και προσπαθώ για το παιδί μου να είμαι καλά. Κατά την αναγνώριση του δράστη στην αστυνομία μέσω φωτογραφιών που κατάλαβα ξεκάθαρα ότι ήταν αυτός, φορούσε και τα ίδια ρούχα, τον είχαν συλλάβει 7 Ιουλίου, 7 ημέρες πριν γίνει η επίθεση σε εμένα για 100 γραμμάρια χασίς. Παρ’ όλα αυτά αφέθηκε ελεύθερος» είπε η Ελπινίκη Χαγιά στον ALPHA. Η γυναίκα περπατούσε στο δρόμο όταν δέχτηκε επίθεση με τον Μαροκινό να της κάνει κεφαλοκλείδωμα και την ίδια να λιποθυμάει. Στη συνέχεια την έσυρε σε μία πυλωτή πολυκατοικίας και αποπειράθηκε να τη βιάσει. 

Σύμφωνα με την ίδια, όταν της επιτέθηκε ο Μαροκινός υπήρχε και τσιλιαδόρος, ο οποίος συνελήφθη, ορίστηκε τακτική δικάσιμος και αφέθηκε ελεύθερος. «Είναι κάτι που εύχομαι πραγματικά κανένα πλάσμα να μη βιώσει. Θέλουμε να περπατάμε όλοι ελεύθεροι. Μακάρι η αστυνομία και το κράτος να κάνουν το σωστό. Αντί να σταματάνε πορείες για την έμφυλη βία, να σταματήσουν αυτούς που κάνουν την έμφυλη βία» ανέφερε η Ελπινίκη Χαγιά. 

Ενώ η δημοσιογράφος ήταν αναίσθητη στην πυλωτή της πολυκατοικίας, συνήλθε και έβαλε τις φωνές. Τότε ο βιαστής της άρπαξε την τσάντα και οι δύο άνδρες έφυγαν τρέχοντας. Περίοικοι καταδίωξαν τους δύο αλλοδαπούς και ο βιαστής πέταξε τα πράγματα στο δρόμο. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA