Μενού
  • Α-
  • Α+

Αυτοχειρία δείχνουν τα πρώτα ευρήματα της ιατροδικαστικής εξέτασης, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, αναφορικά με το θάνατο του 47χρονου στην Λαχαναγορά του Ρέντη. Ο επαγγελματίας οδηγός εντοπίστηκε, στις 11:15 της Παρασκευής, νεκρός με δεματικά καλωδίων (tie wrap) στο λαιμό μέσα σε φορτηγό, το οποίο ήταν σταθμευμένο σε πάρκινγκ στην οδό Κένεντι, στη Λαχαναγορά.

Διαβάστε ακόμη: Κίνα: Συντρίμμια από πύραυλο πιθανό να πέσουν στην Ελλάδα μέσα στο Σαββατοκύριακο

Το πτώμα βρέθηκε στη θέση του οδηγού. Σύμφωνα με πληροφορίες, επρόκειτο για επαγγελματία οδηγό. Στο σημείο έφτασαν περιπολικά της αστυνομίας που διεξήγαγαν έρευνες για το περιστατικό.

Από νωρίς στο σημείο κατέφτασε ο ιατροδικαστής προκειμένου να γίνει μια πρώτη εκτίμηση των συνθηκών θανάτου του άτυχου άνδρα, αν πρόκειται δηλαδή για δολοφονία ή για αυτοχειρία.

Παράλληλα, εξετάζεται υλικό από κάμερες ασφαλείας που βρίσκονται στο σημείο και πέριξ της αγοράς, ενώ λαμβάνονται και οι πρώτες καταθέσεις από τους ανθρώπους στην αγορά που εντόπισαν τον νεκρό.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA