Μενού
  • Α-
  • Α+

Συγκλονίζει η νέα γυναικοκτονία με έναν 60χρονο να μαχαιρώνει μέχρι θανάτου την 56χρονη σύζυγό του σε χωριό της περιοχής του Ρεθύμνου στην Κρήτη. Ενας καυγάς ανάμεσα στο ζευγάρι κατέληξε σε τραγωδία με τον συλληφθέντα για τη δολοφονία, να σκοτώνει την άτυχη γυναίκα που σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά ήθελε να χωρίσουν.

Διαβάστε ακόμη: Γυναικοκτονία στο Ρέθυμνο: Μαχαίρωσε μέχρι θανάτου τη σύζυγό του - «Ο πατέρας μου σκότωσε τη μάνα μου»

Το θύμα εντόπισε μέσα λίμνη αίματος το ένα από τα παιδιά της οικογένειας, και ήταν εκείνος που ενημέρωσε τις αστυνομικές αρχές για τη δολοφονία της μητέρας του. Ο πατέρας και φερόμενος ως δράστης, συνελήφθη και επέδειξε στις Αρχές που άφησε το μαχαίρι το οποίο και κατάσχεσε η ΕΛΑΣ από το αυτοκίνητο του.

Οπως αναφέρει η ιστοσελίδα neakriti ο ιατροδικαστής Κρήτης, Σταμάτης Μπελιβάνης, αναμένεται να μεταβεί από τα Χανιά στο νεκροτομείο Ρεθύμνου και πρόκειται να διενεργήσει σήμερα ή αύριο Δευτέρα 1 Αυγούστου, νεκροψία – νεκροτομή.

Πληροφορίες αναφέρουν πως οι στιγμές χαράς διαδέχθηκαν άμεσα τις στιγμές απόγνωσης, καθώς μόλις πριν από λίγες ημέρες, η οικογένεια πάντρεψε το ένα από τα παιδιά της. Παράλληλα, σύμφωνα με μαρτυρίες κατοίκων, το ζευγάρι έμοιαζε φιλήσυχο και δεν είχαν δώσει αφορμές κατά το παρελθόν.

Η ανακοίνωση της αστυνομίας

«Συνελήφθη, άμεσα σήμερα (31.07.2021) το πρωί από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ρεθύμνης, ημεδαπός ο οποίος κατηγορείται για ανθρωποκτονία σε βάρος ημεδαπής γυναίκας, σε περιοχή του Δήμου Ρεθύμνης.

Ειδικότερα, ο ημεδαπός με τη χρήση αιχμηρού αντικειμένου (μαχαίρι) τραυμάτισε θανάσιμα την σύζυγο του. Στο σημείο μετέβησαν αστυνομικοί, της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρεθύμνης και αρμόδιο κλιμάκιο του Γραφείου Εγκληματολογικών Ερευνών Ρεθύμνου. Επιπλέον βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα μαχαίρι. Η προανάκριση, διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρεθύμνης».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA