Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο ταξίαρχος ε.α. Θανάσης Κατερινόπουλος, προχώρησε σε μια δήλωση που προκάλεσε αντιδράσεις, επιρρίπτοντας επί της ουσίας την ευθύνη στα τραγικά θύματα των γυναικοκτονιών.  Ο κ. Κατερινόπουλος, μιλώντας στο Star, με αφορμή τη νέα έξαρση γυναικοκτονιών από τους συντρόφους τους, δήλωσε μεταξύ άλλων: «Πρέπει εδώ να αποφασίσουν κάποιες τι θέλουν!».

Διαβάστε ακόμη:  Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: Ποινική δίωξη στη Ρούλα Πισπιρίγκου για τους θανάτους Μαλένας και Ιριδας

Συγκεκριμένα, ο Θανάσης Κατερινόπουλος δήλωσε για το θέμα: «Κατ’ αρχήν όποιος θέλει να φύγει είναι ελεύθερος να φύγει. Μπορεί να καταφύγει και στις εισαγγελικές και στις αστυνομικές αρχές και σε οργανώσεις γυναικών. Να αναφέρει το πρόβλημά της και από κει και πέρα θα προστατευθεί. Το θέμα όμως είναι το εξής: Θέλουν; Έχουμε δει περιπτώσεις γυναικών που δεν προσπάθησαν να φύγουν ή και αν έφυγαν τελευταία στιγμή ξαναγύρισαν για κάποιο λόγο. Πρέπει εδώ να αποφασίσουν κάποιες τι θέλουν!»

The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.

Πάντως, ο κ. Κατερινόπουλος έσπευσε να απαντήσει στην «καταιγίδα» των αντιδράσεων που έλαβε, κάνοντας λόγο για «αήθη και εκ του πονηρού επίθεση» και πως «καθαρός ουρανός, αστραπές δεν φοβάται. 

Ολόκληρη η ανάρτησή του: 

«Επειδή κάποιος ανέβασε ένα αποσπασματικό βίντεο από τοποθέτηση μου στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του star tv σχετικά με την Γυναικοκτονια στην Κρήτη και όποιος το ακούσει σχηματίζει την εντύπωση ότι είμαι υπέρ της βίας κατά των Γυναικών Θέλω να. ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΩ. ΔΗΜΟΣΙΑ αυτή την αηθη και εκ του πονηρου επίθεση εναντίον μου από κάποιους που πιθανόν να εκτελούν ""διατεταγμένη Υπηρεσία"". Καθαρός ουρανός Αστραπές δεν Φοβάται». 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA