Μενού
  • Α-
  • Α+

«Κόβει την ανάσα» το βίντεο από την πτώση του δέντρου στη λεωφόρο Δημοκρατίας το οποίο κόστισε την ζωή του 51χρονου Παναγιώτη Μητρέλου στο Ηράκλειο Κρήτης. Μέσα από κλειστό κύκλωμα ασφαλείας φαίνεται καρέ - καρέ η στιγμή που το τεράστιο δέντρο πέφτει στο οδόστρωμα και καταπλακώνει τον άτυχο άνδρα που περίμενε στο φανάρι, πάνω στη μηχανή του. 

Διαβάστε ακόμη: Κρήτη: «30 χρόνια μαζί και σε έχασα» - Συγκλονίζει η χήρα του 51χρονου που καταπλακώθηκε από δέντρο

Για το επίμαχο δέντρο το οποίο σκότωσε τον 51χρονο, καθώς και για άλλα …επικίνδυνα σημεία, ο Σύνδεσμος Ιδιοκτητών Τουριστικών Λεωφορείων Κρήτης είχε ενημερώσει τους αρμόδιους του δήμου Ηρακλείου από τον περασμένο Μάιο και μετά από αυτοψία που είχε πραγματοποιήσει, σύμφωνα με το neakriti.gr

«Για μένα είναι φόνος»

«Όποιος είναι αρμόδιος να αναλάβει τις ευθύνες του για τον άδικο θάνατο του πατέρα μου. Χάθηκε ένας άνθρωπος για να φταίει άλλος, για μένα πρόκειται για φόνο», λέει ο Χρήστος, γιος του άτυχου 51χρονου. Σύμφωνα τον ίδιο, ο πατέρας του ήταν ένας αγαθός άνθρωπος, χωρίς κακία για κανένα και πάντα με το χαμόγελο. «Κανείς δεν μπορεί να φέρει τον πατέρα μου πίσω. Θα κινηθώ δικαστικά», επεσήμανε. Όπως αναφέρει, από τη στιγμή που πληροφορήθηκε το συμβάν δεν μπορούσε να το πιστέψει και ακόμα δεν έχει συνειδητοποιήσει τον χαμό του πατέρα του. «Η οικογένεια μου είναι σε άθλια κατάσταση, προσπαθούμε να δώσουμε κουράγιο ο ένας στον άλλο».

Ο 51χρονος ήθελε να αλλάξει δώρο που του είχαν πάρει για τη γιορτή του

Παράλληλα, συγκλονίζει ο λόγος για τον οποίο ο 51χρονος βρίσκονταν εκείνη την ώρα στα φανάρια της Λεωφόρου Δημοκρατίας. Ο άτυχος άνδρας φέρεται να έφυγε με το μηχανάκι προκειμένου να αλλάξει ένα δώρο που του είχαν πάρει λίγες ημέρες, για την ονομαστική του εορτή, τον Δεκαπενταύγουστο... 

Συγκλονίζει η χήρα του 51χρονου

Η χήρα του αδικοχαμένου οδηγού μηχανής που σκοτώθηκε ενώ περίμενε στο φανάρι αναφέρει πως αυτό που συνέβη ήταν άδικο. «Άδικο, πολύ άδικο και ξαφνικό. Τριάντα χρόνια μαζί με 3 παιδιά, να σε χάσω με τρόπο που δεν μπορώ να πιστέψω. Καλό παράδεισο ψυχή μου», αναφέρει η σύζυγος του 51χρονου, που έφυγε τόσο άδικα από τη ζωή.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA