Μενού
  • Α-
  • Α+

Μια σφαίρα που δέχθηκε στο πρόσωπο κάνει δύσκολη, σε πρώτη φάση, την αναγνώριση του άνδρα που δολοφονήθηκε με καταιγισμό πυροβολισμών σήμερα τα ξημερώματα (4/9) στα Πετράλωνα. Από τα γενικότερα χαρακτηριστικά του οι αστυνομικοί της Ασφάλειας κάνουν λόγο για νέο άνδρα ασιατικής καταγωγής, ενώ τους προβληματίζει το γεγονός πως από την μέση και πάνω ήταν γυμνός ενώ στην τσέπη του εκτός από το κινητό του τηλέφωνο είχε και 5.000 ευρώ.

Διαβάστε ακόμη: Πετράλωνα: Ενας νεκρός από πυροβολισμούς

Με αυτά τα δεδομένα ερευνούν πόρτα - πόρτα όλα τα διαμερίσματα της περιοχής γύρω από το σημείο της φονικής επίθεσης, για το ενδεχόμενο το θύμα να ήταν κάτοικος της περιοχής. Σύμφωνα με τις ελάχιστες μαρτυρίες που υπάρχουν, οι δράστες ήταν δύο, αρχικά διαπληκτίστηκαν με το θύμα τους και στην συνέχεια άρχισαν να τον πυροβολούν ενώ αυτός έτρεξε για μια μικρή απόσταση, σε μία προσπάθεια να σωθεί. Ήδη κλιμάκιο της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών έχει πάρει τα αποτυπώματα του και γίνεται έρευνα μήπως ταυτοποιηθεί από τα αρχεία της Ελληνικής Αστυνομίας.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA