Μενού
  • Α-
  • Α+

Η ανακρίτρια συνεχίζει να παίρνει καταθέσεις για την Μαλένα και την Ιριδα, τα δύο από τα τρία παιδιά της οικογένειας Δασκαλάκη από την Πάτρα, μετά και το πόρισμα Καρακούκη – Καλόγρηα που αναφέρει πως τα κορίτσια ήταν θύματα εγκληματικής ενέργειας. Για την Τζωρτζίνα, βρίσκεται προφυλακισμένη στον Κορυδαλλό η Ρούλα Πισπιρίγκου, η οποία υποστηρίζει πως είναι αθώα και πλέον εκπροσωπείται από τον Αλέξη Κούγια.

Διαβάστε ακόμη: Νέος ιδιοκτήτης σπιτιού Πισπιρίγκου: «Κλαίω μόνος μου, βρήκα κουκλάκια των παιδιών και το ημερολόγιο της Ρούλας» 

Η μητέρα των τριών παιδιών εκπροσωπούνταν αρχικά από τον Οθωνα Παπαδόπουλο, ωστόσο τον Αύγουστο ανακοινώθηκε πως την αναλαμβάνει ο Αλέξης Κούγιας. Ο ALPHA δημοσίευσε το παρασκήνιο μέχρι να αναλάβει την κατηγορούμενη και ο γνωστός ποινικολόγος, σύμφωνα με πληροφορίες, αρνήθηκε τέσσερις φορές μέχρι να πει το... ναι. Τον Φεβρουάριο του 2022 ο βιολογικός πατέρας της Ρούλας Πισπιρίγκου πλησίασε τον Αλέξη Κούγια για να αναλάβει την υπόθεση και ο ποινικολόγος αρνήθηκε. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, τον Μάρτιο του 2022, πριν γίνει η προσαγωγή της στη ΓΑΔΑ που μετατράπηκε σε σύλληψη, η Ρούλα Πισπιρίγκου είχε τηλεφωνήσει εκ νέου στον κ. Κούγια ζητώντας του να την αναλάβει και τότε την είχε ρωτήσει γιατί οι δικηγόροι της, την αφήνουν να εκτίθεται δίνοντας συνεντεύξεις στα κανάλια. Τότε είχε διαβεβαιώσει τον ποινικολόγο πως θα τη βοηθήσουν και θα τη στηρίξουν οι δημοσιογράφοι, ωστόσο αρνήθηκε να την αναλάβει. 

Σύμφωνα με τον ALPHA, τον Μάρτιο του 2022 τηλεφώνησε ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος στον Αλέξη Κούγια και του ζήτησε να αναλάβει την υπόθεση με τον ποινικολόγο να αρνείται για τρίτη φορά. Στις 31 Μαρτίου 2022 ο Απόστολος Λύτρας παραιτήθηκε από δικηγόρος της Ρούλας Πισπιρίγκου και η οικογένειά της κάλεσε τον Αλέξη Κούγια που αρνήθηκε για τέταρτη φορά αφού ήταν σε εξέλιξη οι δίκες: Λιγνάδη, Τοπαλούδη, «ψευτογιατρού» και άλλες γνωστές υποθέσεις. 

Τον Ιούνιο του 2022 φαίνεται πως πραγματοποιήθηκε η συνάντηση «κλειδί»: Στο διήμερο συνέδριο της Ενωσης Ποινικολόγων στην Πάτρα η οικογένεια συνάντησε για πρώτη φορά τον ομιλητή Αλέξη Κούγια. Σύμφωνα με τον ALPHA, μεσολάβησε παλαίμαχος ποδοσφαιριστής και θείος της μητέρας της Πισπιρίγκου και ο ποινικολόγος απάντησε πως θα το σκεφτεί αν θα αναλάβει την υπόθεση. Ανανέωσαν το ραντεβού τους για τις 20 Ιουλίου που ο Αλέξης Κούγιας είχε προγραμματίσει την εγχείρηση για το πρόβλημα υγείας του. Στα τέλη Ιουλίου η οικογένεια έστειλε στον Αλέξη Κούγια που την μελετά τις 49 ημέρες της ανάρρωσής του. Πληροφορίες αναφέρουν πως η Ρούλα Πισπιρίγκου τον Αύγουστο τηλεφωνεί σχεδόν καθημερινά στον Αλέξη Κούγια για να αναλάβει την υπόθεση σε συνεργασία με τον Οθωνα Παπαδόπουλο αλλά ο ποινικολόγος αρνήθηκε. Στις 24 Αυγούστου 2022 ο Αλέξης Κούγιας ενημέρωσε την Ρούλα Πισπιρίγκου πως δέχεται να αναλάβει την υπόθεση αλλά μόνος του και εκείνη συμφώνησε. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA