Μενού
  • Α-
  • Α+

Ενας καυγάς ανάμεσα σε δύο άνδρες θα μπορούσε να εξελιχθεί σε τραγωδία αν δεν επενέβαιναν οι αστυνομικοί. Το επεισόδιο έγινε το μεσημέρι της Παρασκευής στην ανατολική Θεσσαλονίκη. Οπως αναφέρει το thestival, ένας λογιστής κινήθηκε εναντίον εργαζόμενου σε ίντερνετ καφέ. Αυτόπτες μάρτυρες ανέφεραν ότι ο λογιστής κινούνταν κατά του εργαζόμενου του ίντερνετ καφέ με σκοπό να τον χτυπήσει. Εκείνος απομακρυνόταν για να γλιτώσει. Ο λογιστής επέστρεψε στο γραφείο του, έσπασε το τζάμι της εισόδου, πήρε ένα πιστόλι και βγήκε στο δρόμο.

Διαβάστε ακόμηΔολοφονία στη Λάρισα: Μια εβδομάδα νεκρή τυλιγμένη με κουβέρτα η 35χρονη - Οι εικόνες από το υπόγειο

Ο άνδρας, ο οποίος βρισκόταν σε αμόκ, κινήθηκε εναντίον εργαζόμενου σε ίντερνετ καφέ. Όταν αυτός απομακρύνθηκε ο λογιστής επέστρεψε στο γραφείο του, έσπασε το τζάμι της εισόδου, πήρε ένα πιστόλι και βγήκε στο δρόμο. «Ήταν απίστευτο αυτό που είδαμε. Έσπασε με μια μπουνιά την πόρτα του μαγαζιού του. Κόπηκε στο πόδι και είχε αίματα. Βγήκε με ένα πιστόλι στο χέρι. Έψαχνε αυτόν που είχαν μαλώσει. Εκείνος έφυγε για να γλιτώσει. Είναι ήσυχο παιδί και δεν έχει δώσει δικαιώματα. Δεν ξέρω τι έπαθε σήμερα. Σαν να είχε τρελαθεί ή σαν να πήρε κάτι. Ευτυχώς που ήρθαν οι αστυνομικοί γρήγορα και τον έβαλαν χειροπέδες. Δεν ξέρω τι θα είχε γίνει» δήλωσε στο thestival περίοικος. Οι αστυνομικοί μόλις έφτασαν στο σημείο έριξαν τον λογιστή στο έδαφος και του πέρασαν χειροπέδες. Στο γραφείο του εντόπισαν το πιστόλι που κρατούσε, το οποίο αποδείχθηκε πως ήταν ρέπλικα.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA