Μενού
  • Α-
  • Α+

Ισως το πιο βασικό στοιχείο που οδήγησε τον εισαγγελέα να προτείνει την ενοχή της Ρούλας Πισπιρίγκου για την κατηγορία της δολοφονίας της 9χρονης κόρης της, προκύπτει από τα όσα συνέβησαν μέσα στο νοσοκομείο της Πάτρας, ενώ η Τζωρτζίνα νοσηλευόταν! Οπως αποκάλυψε η εκπομπή Tlive στον Alpha, σύμφωνα με τον εισαγγελέα, η κατηγορούμενη αφαίρεσε τη ζωή της κόρης της βάζοντας το χέρι της στο στόμα και στη μύτη, αφού προηγουμένως αφαίρεσε τη συσκευή ρινικού οξυγόνου και παλμικού οξυμέτρου που της είχαν χορηγηθεί κατά τη νοσηλεία της. Έτσι, εμπόδισε την αναπνευστική της λειτουργία προκαλώντας της καρδιακή ανακοπή.

Διαβάστε ακόμη: Δίκη Πέτρου Φιλιππίδη: Απορρίφθηκε το αίτημα Δημητρακόπουλου για κατ' αντιπαράσταση εξέταση Μπιμπίλα - Νίνου

Μάλιστα, στο συμπέρασμα αυτό κατέληξε ο εισαγγελέας λόγω ακριβώς αυτής της μυστήριας απουσίας των συγκεκριμένων συσκευών: Όταν μπήκαν στον θάλαμο του Καραμανδάνειου Νοσοκομείου οι γιατροί, παρατήρησαν ότι είχαν αφαιρεθεί αυτές οι συσκευές από τη Τζωρτζίνα, ενώ προηγουμένως η Ρούλα Πισπιρίγκου ήταν μέσα. Η Ρούλα Πισπιρίγκου απάντησε στην κατηγορία αυτή λέγοντας: «Δεν γνωρίζω πως συνέβη αυτό, αλλά εικάζω ότι μετακινήθηκαν μόνα τους, όταν τραντάχθηκε το παιδί σε κρίση σπασμών. Κανείς δεν με ρώτησε από τους γιατρούς τότε που πήγαν αυτές οι συσκευές. Το ρινικό οξυγόνο ήταν απλά υποστηρικτικό και δεν καθόρισε τον θάνατό της».

Κούγιας: Μήνυση για τη διαρροή της εισαγγελικής πρότασης

Εξάλλου, μηνύσεις για τη διαρροή της εισαγγελικής πρότασης που προτείνει την παραπομπή σε δίκη της Ρούλας Πισπιρίγκου για ανθρωποκτονία από πρόθεση της Τζωρτζίνας, προανήγγειλε ο δικηγόρος της κατηγορούμενης Αλέξης Κούγιας. Ταυτόχρονα ο ποινικολόγος βάλλει κατά του εισαγγελέα για την πρότασή του για τη μητέρα των τριών παιδιών από την Πάτρα. Όπως είπε ο Αλέξης Κούγιας στον ΑΝΤ1, «έχω δεσμευτεί ότι δεν θα μιλήσω ποτέ στην τηλεόραση ή σε κάποιο άλλο ΜΜΕ για την υπερασπιστική γραμμή της κυρίας Πισπιρίγκου. Όπως θυμάστε όταν ανέλαβα την υπόθεση Λιγνάδη αντιμετώπισα τεράστιο πρόβλημα καθώς επί 18 μήνες τον κατηγορούσαν συγκεκριμένα ΜΜΕ, συγκεκριμένες εκπομπές, συγκεκριμένοι δικηγόροι από το πρωί έως το βράδυ και όταν ήρθε η κρίση της Δικαιοσύνης έγιναν ακόμη και επιθέσεις προς το πρόσωπό μου από κόμματα. Δεν θα κάνω το λάθος που έγινε στην υπόθεση της κυρίας Πισπιρίγκου όπου ακόμη και η ίδια και η οικογένειά της και η υπεράσπισή της ήταν καθημερινά στην τηλεόραση χωρίς βέβαια να λένε τίποτα».

Ο κ. Κούγιας τόνισε ότι «δεν πρόκειται να ακούσετε ούτε λέξη από εμένα, Ό,τι είχα να πω το είπα με την ανακοίνωσή μου, δεν έχω να προσθέσω κάτι. Ήδη έχω κινήσει διαδικασίες έως το τέλος της εβδομάδας, δεν θα αφήσουμε τίποτα από αυτά που συνέβησαν έως τώρα και που έδιναν το δικαίωμα σε κάποιους που χωρίς να γνωρίζουν τη δικογραφία και να έχουν κάνει οι ίδιοι νεκροψίες-νεκροτομές έβγαζαν αποφάσεις. Αυτό με εμένα δεν θα γίνει ποτέ. Αυτό που γίνεται κάθε μέρα να διαρρέουν οι καταθέσεις μαρτύρων και ιατροδικαστών, είναι έγκλημα. Όταν θα γίνει μια διαδικαστική πράξη, θα ενημερωθείτε με δελτίο Τύπου». Ο ίδιος δεν θέλησε να απαντήσει αν θα παρουσιάσει τις θέσεις επιστημόνων που μπορεί να έχουν διαφορετική άποψη γιατί κάποιοι ίσως προσπαθήσουν να τους γελοιοποιήσουν.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA