Μενού
  • Α-
  • Α+

Η Μάρθα Καραγιάννη έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 82 ετών με την κηδεία της να έχει προγραμματιστεί για την Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου στο Α’ Κοιμητήριο Αθηνών. Μία από τις τελευταίες της επιθυμίες φαίνεται πως ήταν η σορός της να αποτεφρωθεί, κάτι όμως που δεν επιτρέπουν οι Αρχές. Οπως εξήγησε ο ψυχολόγος, Δημήτρης Σούρας, που ήταν καλός φίλος της ηθοποιού, μιλώντας στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, η Μάρθα Καραγιάννη είχε γράψει την επιθυμία της σε ένα χαρτί, ωστόσο βάσει νόμου δεν ισχύει αν αυτό δεν υπογραφεί από συγγενή πρώτου ή δεύτερου βαθμού. «Εχω μπροστά μου ένα χαρτί της Μάρθας που ζητά να μην ταφεί αλλά να καεί. Αυτό το χαρτί το άφησε στην κυρία Ντούμα με την υπογραφή μας. Πήγαμε τότε σε μια δικηγόρο και μας είπε ότι ισχύει. Πήραμε το χαρτί για την αποτέφρωση στο ληξιαρχείο και μας είπαν ότι βάσει νόμου αν το χαρτί δεν υπογραφεί από συγγενή 1ου βαθμού, δεν ισχύει. Οπότε απ’ ό,τι καταλαβαίνετε η Μάρθα δεν έχει κανένα συγγενή. Ο μόνος κοντινός της είναι η Ντόρα», είπε ο κ. Σούρας στην εκπομπή «Super Κατερίνα».

Διαβάστε ακόμη: Πάνος Αργιανίδης: Πώς από το Survivor και την πασαρέλα, κατέληξε στο «ντου» στα ΕΛΤΑ και το ψυχιατρείο

Η στενή φίλη της ηθοποιού Ντόρα Δούμα, μίλησε επίσης στην εκπομπή και άρχισε να κλαίει και να φωνάζει στο τηλέφωνο «Θα κάνω την επιθυμία της Μάρθας! Δεν ξέρω τι θα κάνω, θα πάω στην Βουλή. Δεν είναι δυνατόν! Δεν μπορώ να μην κάνω την τελευταία επιθυμία της Μάρθας».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA