Μενού
  • Α-
  • Α+

Η Μάρθα Καραγιάννη έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 82 ετών με την κηδεία της να έχει προγραμματιστεί για την Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου στο Α’ Κοιμητήριο Αθηνών. Μία από τις τελευταίες της επιθυμίες φαίνεται πως ήταν η σορός της να αποτεφρωθεί. «Εγώ η Μάρθα Καραγιάννη του Χαρίλαου και της Δόμνας επιθυμώ όταν φύγω από αυτό τον κόσμο όχι να ταφώ αλλά να καώ» έγραφε το ιδιόχειρο σημείωμα. 

Διαβάστε ακόμη: «Μπλόκο» των Αρχών στην αποτέφρωση της Μάρθας Καραγιάννη - Η αποκάλυψη του Σούρα για την επιθυμία της 

Αρχικά είχε δημιουργηθεί πρόβλημα με την αποτέφρωση της σορού. Οπως είχε αναφέρει ο ψυχιάτρος Δημήτρης Σούρας η Μάρθα Καραγιάννη είχε γράψει την επιθυμία της σε ένα χαρτί, ωστόσο βάσει νόμου δεν ισχύει αν αυτό δεν υπογραφεί από συγγενή πρώτου ή δεύτερου βαθμού. Ωστόσο το πρόβλημα φαίνεται πως λύθηκε. Οπως αναφέρει ο κ. Σούρας σε ανάρτησή του στο Facebook: «Μάρθα μου, ψυχή μου. Τα καταφέραμε! Την Πέμπτη στις 12:00 στο Α' Νεκροταφείο θα είμαστε μαζί για τελευταία φορά. Μετά θα γίνει αυτό που επιθυμούσες. Θα σε συνοδεύσουν η Ντόρα και η Ελένη και εγώ θα σε ξανακρατήσω στα χέρια μου περιμένοντας να σου δώσω την τελευταία αγκαλιά. Ψυχή μου…». 

https://www.facebook.com/plugins/post.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fdimitrios.souras%2Fposts%2Fpfbid02qv5RzHCsLy6QhGuWV2tb6GtGGNFVrwspQbK8DZkHUhw7zY7eBvN7kX4YzdQpeH5wl&show_text=true&width=500

«Εχω μπροστά μου ένα χαρτί της Μάρθας που ζητά να μην ταφεί αλλά να καεί. Αυτό το χαρτί το άφησε στην κυρία Ντούμα με την υπογραφή μας. Πήγαμε τότε σε μια δικηγόρο και μας είπε ότι ισχύει. Πήραμε το χαρτί για την αποτέφρωση στο ληξιαρχείο και μας είπαν ότι βάσει νόμου αν το χαρτί δεν υπογραφεί από συγγενή 1ου βαθμού, δεν ισχύει. Οπότε απ’ ό,τι καταλαβαίνετε η Μάρθα δεν έχει κανένα συγγενή. Ο μόνος κοντινός της είναι η Ντόρα», είχε πει νωρίτερα ο Δημήτρης Σούρας στον ALPHA. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA