Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο Πάνος Αργιανίδης τα έσπασε όλα στις τουαλέτες των ΕΛΤΑ στο Κρυονέρι, όπου ταμπουρώθηκε και απειλούσε να αυτοκτονήσει. Οπως μπορείτε να δείτε από τις φωτογραφίες που παρουσιάζει η εκπομπή «Super Κατερίνα» στον Alpha (φαίνονται από το 01:30 στο παρακάτω βίντεο), ο πρώην παίκτης του Survivor τα έκανε άνω κάτω σε ένα επεισοδιακό βράδυ που πέρασε κλειδωμένος στην τουαλέτα και σε κατάσταση αμόκ με την οικογένειά του και τους αστυνομικούς να προσπαθούν να τον μεταπείσουν να μην κάνει πράξη τις απειλές του. Ο Πάνος Αργιανίδης συνελήφθη και μεταφέρθηκε αρχικά στο Α.Τ. Διονύσου, όταν αστυνομικοί της ΟΠΚΕ έσπασαν την πόρτα της τουαλέτας των ΕΛΤΑ. Μετά την κατάθεσή του στους αστυνομικούς, κρίθηκε απαραίτητο να νοσηλευτεί στο Δρομοκαΐτειο. 

Διαβάστε ακόμηΗλιούπολη: 13χρονοι έδωσαν ραντεβού για ξύλο σε σχολείο - Τραυματισμοί, ληστεία και συλλήψεις παιδιών, γονέων

Από το Survivor στο Δρομοκαΐτειο ο Πάνος Αργιανίδης 

Ο Πάνος Αργιανίδης, με σπουδές στον χώρο του μάρκετινγκ, έγινε γνωστός στο τηλεοπτικό κοινό πριν από 5 χρόνια, μέσα από τη συμμετοχή του στο Survivor του 2017. Από την πρώτη στιγμή απασχόλησε τα social media, με αφετηρία την επαγγελματική του ιδιότητα, μιας και δήλωνε «μάνατζερ ράγκμπι». Γρήγορα, η συμπεριφορά του στο παιχνίδι είχε ως αποτέλεσμα ο Πάνος Αργιανίδης να αποκτήσει τόσο υποστηρικτές όσο και haters. Οι συχνοί τραυματισμοί που είχε και οι έντονοι τσακωμοί με άλλους παίκτες, έφερναν συχνά τον πάικτη με το χαρακτηριστικό κόκκινο μπλουζάκι με τα αστέρια στο επίκεντρο, αφού μεγάλη μερίδα των χρηστών του Τwitter έκαναν το όνομά του viral. Ο Πάνος Αργιανίδης ωστόσο, είχε κάνει και άλλη μία τηλεοπτική εμφάνιση, πριν από το Survivor, καθώς είχε βρεθεί στο γνωστό τηλεπαιχνίδι του Alpha, Deal.

Πάνος Αργιανίδης: Η μάχη με τον καρκίνο

Ο Πάνος Αργιανίδης είχε μιλήσει στην εκπομπή «Μεσάνυχτα» με την Ελεονώρα Μελέτη, πως πήρε μέρος στο Survivor ενώ έκανε χημειοθεραπείες. Τον Ιούνιο του 2016 είχε διαγνωστεί με καρκίνο στην ουροδόχο κύστη. «Η πρόληψη είναι αυτή που μετράει και κάνω κάθε έξι μήνες εξετάσεις. Τότε μου βρήκανε χαμηλό σίδηρο και κάναμε κάποιες εξετάσεις όπου διαγνώστηκε η ασθένεια. Μέσα σε τρεις μήνες έκανα θεραπείες που γίνονται μέσα σε τρία χρόνια. Εκείνη τη περίοδο σκεφτόμουν μόνο τους δικούς μου ανθρώπους, οι συγγενείς το έμαθαν αρκετό καιρό μετά το παιχνίδι. Γι’ αυτό και ήταν πολύ σημαντικό το έπαθλο επικοινωνίας» είχε εξομολογηθεί.

Πάνος Αργιανίδης: Τα προβλήματα στη ζωή του μέχρι την απόπειρα αυτοκτονίας 

Τα προβλήματα στη ζωή του ξεκίνησαν όταν έσβησαν τα φώτα του Survivor. Όταν επέστρεψε από τον Άγιο Δομίνικο και προσπάθησε να κάνει ένα νέο ξεκίνημα στη ζωή του. Μέσα στο ριάλιτι έδειχνε φιλόδοξος και δήλωνε έτοιμος να παλέψει για τη νίκη. Η μπλούζα με τα αστέρια έγινε σήμα κατατεθέν του. Οι εντάσεις ήταν κατά διαστήματα αλλεπάλληλες με συμπαίκτες του, με τον ίδιο να αποχωρεί πολύ πριν το μεγάλο τελικό. Μετά το ριάλιτι εργάστηκε ως γυμναστής και έκανε ένα πέρασμα από σχολή δημοσιογραφίας, για τις ανάγκες ενός δοκιμαστικού δελτίου ειδήσεων. Ο 35χρονος, που το τελευταίο διάστημα έδειχνε να αντιμετωπίζει σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα, παρακολουθείται από γιατρούς, με τους στενούς συγγενείς του να βρίσκονται διαρκώς στο πλευρό του.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA