Μενού
  • Α-
  • Α+

Μια διαφορετική εκδοχή για το τραγικό περιστατικό με το βρέφος που νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Παίδων «Αγλαΐα Σοφία» σε σοβαρή κατάσταση μετά από βιαιοπραγία από τον πατέρα του, έδωσε, η γιαγιά του 4μηνου κοριτσιού, μεταφέροντας το κλίμα που επικρατούσε στο σπίτι, αλλά και την οικογένεια από τη Μεσσηνία. Μιλώντας στην κάμερα του Alpha και την εκπομπή Live News, η γιαγιά του παιδιού κατέρριψε τις κατηγορίες που βαραίνουν τον 20χρονο γαμπρό της για ενδοοικογενειακή βία και ουσιαστικά παρέπεμψε τον τραυματισμό σε ένα… ατύχημα. «Από όσα γνωρίζω το παιδί γλίστρησε, έπεσε από την κούνια του. Δεν υπέστη κακοποίηση και όλα αυτά που ακούγονται. Εγώ γνωρίζω ότι η κόρη μου είναι αγαπημένη και ενωμένη με τον άντρα της, ο οποίος φροντίζει πολύ καλά το παιδί του», είπε αρχικά η πεθερά του 20χρονου Αλβανού πατέρα. 

Διαβάστε ακόμη: Κουσουλός για Κούγια: «Με την τακτική του αυτή η Πισπιρίγκου δεν θα ξαναδεί το φως της μέρας»

Μάλιστα, όπως ανέφερε το ατύχημα έχει φέρει ακόμα πιο κοντά το ζευγάρι σε αυτό που περνάει: «Οχι μόνο δεν έχει θυμώσει η κόρη μου, αλλά τον στηρίζει και του λέει ότι όλα θα πάνε καλά. Ο γαμπρός μου δεν έχει δώσει ποτέ τέτοια δείγματα χαρακτήρα. Δεν είναι νευρικός, δεν είναι οξύθυμος. Αγαπάει πολύ και τη γυναίκα του και το παιδί του και δεν πιστεύω ότι φταίει αυτός για αυτό που έγινε. Αντιθέτως, δεν είμαι σίγουρη εάν συνέβη κάποιο λάθος κατά τη μεταφορά του μωρού από το προσωπικό του ΕΚΑΒ. Δεν κάνω καταγγελία, αλλά εκφράζω μια σκέψη μου».

Προβληματικό περιβάλλον

Σε ένα προβληματικό περιβάλλον ζει το μωράκι που είχε την ατυχία να έρθει στον κόσμο από έναν κακοποιητικό πατέρα που το έσπασε στο ξύλο επειδή έκλαιγε και δίνει μάχη για τη ζωή του. Ο 20χρονος πατέρας που φέρεται έχει προκαλέσει σοβαρές βλάβες στο άτυχο παιδάκι, απολογείται σήμερα στον ανακριτή, καθώς συνελήφθη από την Αστυνομία κατηγορούμενος για ενδοοικογενειακή βία.

Το μωράκι νοσηλεύεται διασωληνωμένο στο Παίδων και παραμένει σε κρίσιμη κατάσταση. Ο «πατέρας» θα οδηγηθεί το πρωί της Δευτέρας στο Δικαστικό Μέγαρο Κυπαρισσίας για να απολογηθεί έχοντας πει προηγουμένως στους αστυνομικούς ότι... ταρακούνησε το μωρό γιατί έκλαιγε. Οι κατηγορίες που βαραίνουν τον Αλβανό πατέρα είναι η απόπειρα ανθρωποκτονίας, η ενδοοικογενειακή βία, καθώς και η κατοχή όπλων και ναρκωτικών.

Το παιδί έχει σπασίματα στα πλευρά και αιμάτωμα στα μάτια, αναφέρει το ρεπορτάζ του OPEN, ενώ οι εξετάσεις και η αξονική τομογραφία έδειξαν ότι φέρει βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και μώλωπες σε όλο το σώμα του.]

Συνελήφθη και η μητέρα

Μαζί με τον 20χρονο έχει συλληφθεί και η σύζυγός του όχι όμως για την κακοποίηση του παιδιού, καθώς στο περιστατικό ο άνδρας ήταν μόνος στο σπίτι με το βρέφος, αλλά γιατί στο σπίτι τους βρέθηκε ποσότητα ναρκωτικών και ένα όπλο.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ όλα συνέβησαν το απόγευμα του περασμένου Σαββάτου (24/9), όταν οι γονείς του το μετέφεραν, από χωριό του δήμου Τριφυλίας στο οποίο διαμένουν στο Νοσοκομείο Κυπαρισσίας καθώς το παιδί είχε σπασμούς κι από εκεί διακομίσθηκε στο Νοσοκομείο Καλαμάτας την Κυριακή το βράδυ. Οι γιατροί στο Νοσοκομείο Καλαμάτας έκριναν ότι το παιδί έπρεπε να διασωληνωθεί και να φύγει άμεσα για Νοσοκομείο της Αττικής, όπως και έγινε. Παράλληλα, ειδοποίησαν και τις αστυνομικές Αρχές καθώς διαπίστωσαν πως το παιδί έπασχε από σύνδρομο ανατάραξης και έφερε μώλωπες στο σώμα του.

Ο 20χρονος πατέρας του παιδιού, υπήκοος Αλβανίας, ταξίδεψε μαζί με το βρέφος στην Αθήνα ωστόσο λίγο αργότερα συνελήφθη από τις αρχές.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA