Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο Νίκος Μαστοράκης έκανε μια συγκινητική ανάρτηση για τον θάνατο του φίλου του, του Ζάχου Χατζηφωτίου. Οι δυο τους γνωρίζονταν εδώ και πάρα πολλά χρόνια και τους ένωνε η αγάπη τους για τα αυτοκίνητο. Νίκος Μαστοράκης και Ζάχος Χατζηφωτίου είχαν βρεθεί για τελευταία φορά στον Αλιμο, όπου ο Νίκος Μαστοράκης διοργανώνει κάθε χρόνο επίδειξη με αυτοκίνητα αντίκες. «Αντέ Ζαχούλη, καλό δρόμο θα μας λείψεις», έγραψε ο Νίκος Μαστοράκης, θυμίζοντας σε όσους δεν γνώριζαν τον Ζάχο Χατζηφωτίου, το αυτοσαρκαστικό του χιούμορ και τον πολιτισμό του. 

Διαβάστε ακόμηΖάχος Χατζηφωτίου: Η κηδεία του στο Α' Νεκροταφείο με δαπάνη του δήμου Αθηναίων

Τι έγραψε ο Νίκος Μαστοράκης για τον Ζάχο Χατζηφωτίου

«ANTE, ΖΑΧΟΥΛΗ. ΚΑΛΟ ΔΡΟΜΟ

Οσο κι αν μας λείψει το αυτοσαρκαστικό σου χιούμορ, ο πολιτισμός σου, η πλούσια και αληθινή σου γλώσσα, μας παρηγορεί η μακροβιότητά σου και όλα τα ποθητά που έζησες κοντά έναν αιώνα. Ξεκουράσου». Λίγο αργότερα, ο Νίκος Μαστοράκης ανήρτησε και ένα βίντεο με τον Ζάχο Χατζηφωτίου, όταν πήγε καλεσμένος του Νίκου Μαστοράκη στην εκπομπή του Αργά:

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA