Μενού
  • Α-
  • Α+

Κινηματογραφική σύλληψη ληστών το πρωί της Τετάρτης, 5 Οκτωβρίου, που νωρίτερα είχαν εισβάλει σε κατάστημα ηλεκτρονικών στο κέντρο της Θεσσαλονίκης στην περιοχή του Βαρδάρη και κρατούσαν ομήρους τους εργαζόμενους. Στο σημείο έσπευσαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, με τους ληστές να παραμένουν μέσα στο κατάστημα κατεβάζοντας τα ρολά. Κάπου εκεί άρχισαν οι διαπραγματεύσεις με τους άνδρες της αστυνομίας ώστε να παραδοθούν, κάτι που τελικά έγινε λίγο πριν από τις 11 το πρωί. 

Διαβάστε ακόμη: Πέρασαν χειροπέδες σε ληστές που κρατούσαν ομήρους εργαζόμενους στο κέντρο της Θεσσαλονίκης

Η επιχείρηση έγινε σε ζωντανή σύνδεση καθώς βρισκόταν κάμερα της ΕΡΤ που κατέγραψε τους πάνοπλους αστυνομικούς να έχουν τα όπλα στα χέρια, όταν άρχισαν να ανεβαίνουν τα ρολά του καταστήματος. Αμεσα μπήκαν μέσα και πέρασαν χειροπέδες στους ληστές, που φαίνονταν από την τζαμαρία του μαγαζιού να βρίσκονται στο πάτωμα με τα χέρια πίσω από την πλάτη.

Οι αστυνομικοί προχώρησαν στις συλλήψεις ενώ δεν έχει γίνει γνωστό αν οι -τουλάχιστον δύο κατα πληροφορίες- ληστές είχαν οπλισμό. Πάντως το ευτυχές είναι πως δεν υπήρξε τραυματισμός κάποιου από τους εμπλεκόμενους.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA