Μενού
  • Α-
  • Α+

Η Ανθούλα Θεοδοσάκη Τζαρίμα έπεσε θύμα άγριου ξυλοδαρμού και λίγο έλειψε να πεθάνει από τα χτυπήματα των ανθρώπων που φέρεται να έβαλε ο ιδιοκτήτης του μπαρ στην Αίγινα να την ξυλοφορτώσουν, μέχρι θανάτου, όμως δεν τα κατάφεραν. Η άτυχη γυναίκα που ακόμα δεν έχει συνέλθει από τα δολοφονικά χτυπήματα που δέχθηκε από τους «επαγγελματίες» που την ξυλοκόπησαν μαζί με το γιο της στο ξενοδοχείο τους στην Αίγινα, μίλησε για τα όσα βίωσε, στην «Κοινωνία Ωρα Mega» και περιέγραψε τη φρίκη που έζησε στα χέρια των δραστών.

Διαβάστε ακόμη: Ναυάγιο σε Κύθηρα και Λέσβο: «Σώθηκα χάρη στο σωσίβιο ενός πνιγμένου»

«Αυτό δεν ήταν ξυλοδαρμός, ήθελαν να με αποτελειώσουν για αυτό με χτύπαγαν με σιδερογροθιές ενώ ήμουν πεσμένη στο πάτωμα» είπε χαρακτηριστικά. Μπροστά στην άγρια επίθεση που δέχτηκε η κ. Ανθούλα ήταν ο γιος της αλλά και το 4 ετών εγγόνι της. Οπως λέει η ίδια, πρώτα χτύπησαν τον γιο της, ο οποίος έπεσε πάνω στο παιδί για να το προστατέψει. Σύμφωνα με την μαρτυρία του θύματος, οι δράστες ήταν τρεις οι οποίοι είχαν περάσει και νωρίτερα μέσα στην ημέρα προκειμένου να βολιδοσκοπήσουν τον χώρο.

Τρίτη απόπειρα δολοφονίας μου

«Κάποια στιγμή ήρθε ένα από αυτούς στο ξενοδοχείο παριστάνοντας τον πελάτη» είπε το θύμα, ενώ αποκάλυψε πως είναι η τρίτη φορά που γίνεται απόπειρα εναντίον της. «Η πρώτη έγινε το 2016, η άλλη το 2017 και η τρίτη τον Αύγουστο του 2021, αυτές οι τρεις υποθέσεις συνδέονται» δήλωσε. Η κυρία Ανθούλα ανέφερε πως έχει απευθυνθεί και στο δήμο της περιοχής ενώ, είχε καλέσει και την Αμεση Δράση. Ο συνδικαλιστής της ΕΛ.ΑΣ, Σταύρος Μπαλάσκας μιλώντας σχετικά με το θέμα, ξεκαθάρισε αρχικά πως η αστυνομία δεν εκδίδει άδειες για τα μαγαζιά ούτε τις καταλύει. «Αυτό το κάνουν τα δημοτικά συμβούλια και οι Δήμοι» εξήγησε.

Πώς έγινε η επίθεση

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, ηθικός αυτουργός φέρεται να είναι ο είναι ιδιοκτήτης μπαρ, ο οποίος έβαλε «μπράβους» να τους ξυλοφορτώσουν επειδή έκανε καταγγελία για ηχορύπανση. «Ηουν διασωληνωμένη στο Αττικό νοσοκομείο, έπαθα δύο φορές ανακοπή, μου έχουν σπάσει την τραχεία και μία χορδή και δεν μπορώ ακόμη να μιλήσω, παρ’ όλο που έχουν περάσει 13 μήνες», λέει η 67χρονη. Δεκατρείς μήνες μετά, η αστυνομία συνέλαβε τέσσερις άνδρες. Τους τρεις που χτύπησαν μάνα και γιο και τον 40χρονο που έδωσε την εντολή να το κάνουν. Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το Live News οι τρεις «φουσκωτοί» πήραν 500 ευρώ έκαστος για να επιτεθούν.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA