Μενού
  • Α-
  • Α+

Οι αποκαλύψεις σχετικά με τη φρικιαστική υπόθεση του συστηματικού βιασμού και εκπόρνευσης της 12χρονης στα Σεπόλια, δεν έχουν τελειωμό. Μηνύματα «φωτιά» φέρεται να αντάλλασε η κατηγορούμενη με το παιδί της, τα οποία δείχνουν πως η μητέρα της 12χρονης - όπως όλα δείχνουν - γνώριζε πολλά και μάλιστα προτού γίνουν οι καταγγελίες για τον Ηλία Μίχο. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ που προβλήθηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega, τα νέα συγκλονιστικά στοιχεία «δείχνουν» εμπλοκή της μητέρας. Υπενθυμίζεται πως όλα ξεκίνησαν όταν η θεία της μικρής είχε ανακαλύψει ότι κάτι περίεργο συνέβαινε με την ανιψιά της. Της ζήτησε το κινητό για να δει τι κάνει και ποιον μιλάει τόσες ώρες. 

Διαβάστε ακόμη: Βιασμός 12χρονης στα Σεπόλια: Το πρώτο επισκεπτήριο για τη μητέρα στις φυλακές Κορυδαλλού

Η μικρή πρόλαβε και έκλεισε το τηλέφωνο. Στη συνέχεια, η μικρή έπιασε την κουβέντα με τη θεία της κερδίζοντας χρόνο. Πριν δώσει, όμως, αναγκαστικά στη θεία της το τηλέφωνο, η 12χρονη φαίνεται πως πρόλαβε να σβήσει κάτι και ενημέρωσε τη μητέρα της όσο πιο γρήγορα μπορούσε.  Ακόμη όμως, ένα μήνυμα - φωτιά, φανερώνει πως η μητέρα της 12χρονης και ο Ηλίας Μιχος είχαν μιλήσει για αυτό το θέμα στο παρελθόν.

Μητέρα 12χρονης: Έστειλες μήνυμα στην κόρη μου; Ποιος έστειλε όλα αυτά τα μηνύματα; Θα βρω και τη γυναίκα σου και τον γιο σου. Σε είχα προειδοποιήσει… Τα έχει όλα η θεία της στα χέρια της. Με κατέστρεψες. Με την 12χρονη ρε; Θα σε θάψω.

Ο Μίχος στη συνέχεια φέρεται να παραδέχεται ότι πράγματι μιλούσε με το παιδί και αντάλλασε ακατάλληλο περιεχόμενο, εκλιπαρώντας την να ηρεμήσει.

Ηλίας Μίχος: Ποιος σου το είπε; Εγώ ήμουν οκ. Έλα απο εδώ. Ηρέμησε....  

Η μικρή παρά τον εφιάλτη που ζούσε φαίνεται πως ανησυχούσε για τη μητέρα της, μήπως της συμβεί κάτι. Το παιδί φέρεται να ρωτάει μάλιστα τον Μίχο τι έκανε με τη μητέρα της.

12χρονη: Δεν έκανες τίποτα στη μάνα μου.

Ηλίας Μίχος: Τι λες βρε ***. Κουβέντα είχαμε. 

Τα μηνύματα που «καταδικάζουν» τον Μίχο για μαστροπεία

Παρά το γεγονός ότι ο 53χρονος αρνείται κάθε κατηγορία για μαστροπεία με θύμα την 12χρονη, οι συνομιλίες του μαζί της, τον «καταδικάζουν» χωρίς αμφιβολία. Συγκεκριμένα, στα μηνύματα αυτά, ο 53χρονος ρωτάει την ανήλικη εάν πήγε σε κάποιο ραντεβού και της ζητάει τα μισά από τα χρήματα που έλαβε.

Μίχος: Φεύγω σε δουλειά. Αύριο τα λέμε για δουλειά.

12χρονη: Καλά.

Μίχος: Σε ραντεβού πήγες; Να μου δώσεις τα μισά…

Η 12χρονη στην κατάθεσή της αποκαλύπτει πως ποτέ δεν έχει λάβει χρήματα από τις «συνευρέσεις» – βιασμούς, παρά μόνο 10 ευρώ από την εργασία που παρείχε στο μαγαζί του 53χρονου. «Καμιά φορά πήγαινα μόνη μου στα ραντεβού, όταν δεν μπορούσε ο ίδιος να με πάει. Όμως, δεν υπήρχε ραντεβού που να μην γνώριζε ο Μίχος. Μου είχε δείξει το σημείο και ότι εκεί θα τους πήγαινα. Εγώ τους καθοδηγούσα για το πού θα πάμε», περιγράφει στην κατάθεσή της.

Της είχε κάνει δώρο η μητέρα της ηλεκτρονικά τσιγάρα

Την ίδια ώρα, μεταξύ των μηνυμάτων που αντάλλασσε η μικρή με τον 53χρονο, το ενδιαφέρον των Αρχών έχει προκαλέσει μία «φορτισμένη» συζήτηση που είχαν μεταξύ τους, με τον Ηλία Μίχο να τη ρωτά αν «πίνει» τίποτε άλλο εκτός από τσιγαριλίκια και «μπάφο», και την ανήλικη να απαντά ότι η μητέρα της τής έχει αγοράσει 5 ηλεκτρονικά τσιγάρα και μια «πεταλούδα».

Σημειώνεται πως ο συγκεκριμένος διάλογος έγινε όταν η 12χρονη έχει μόλις ολοκληρώσει την ΣΤ’ Δημοτικού. Μάλιστα ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει και η συνέχεια της συνομιλίας που είχε η ανήλικη με τον παιδοβιαστή και μαστροπό, καθώς εκείνος της λέει ότι έμοιαζε να έχει κάνει χρήση κοκαΐνης. «Ξεκόλλα μην με τσαντίζεις. Σου έχω δώσει πάρα πολλά. Άντε μην σου πω καμιά κουβέντα. Που ήσουν σήμερα λες και έπινες κόκα» γράφει στο μήνυμά του ο Ηλίας Μίχος. «Όχι ρε πας καλά; Ούτε μπάφο πίνω ούτε τίποτα, μόνο ηλεκτρονικό τσιγάρο» απάντησε από την πλευρά της η 12χρονη.

Χρήστης του blindchat ισχυρίζεται πως είχε ενημερώσει την Αστυνομία πριν μήνες

Χθες, προέκυψε επίσης η πληροφορία πως χρήστης του blindchat φαίνεται να είχε ενημερώσει τις Αρχές λίγους μήνες πριν ξεσπάσει η αποκάλυψη της αλήθειας για τα μαρτυρική ζωή της 12χρονης. Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για έναν ιδιωτικό υπάλληλο ισχυρίζεται ότι είχε καταθέσει για την ανήλικη και τη συνομιλία τους. Σύμφωνα με τον Βασίλη Λαμπρόπουλο, πρόκειται για έναν 39χρονο που διαμένει στο Ηράκλειο Αττικής και εργάζεται ως ιδιωτικός υπάλληλος. Πρόκειται για ένα από τα 213 άτομα που συνομίλησαν με το παιδί. Ο ίδιος ισχυρίστηκε ότι όταν ξεκίνησε να συνομιλεί με την 12χρονη κατάλαβε ότι ήταν ανήλικη και μάλιστα επικοινώνησε με την Αστυνομία, δίνοντας τα στοιχεία της ταυτότητας του, περιγράφοντας όλα τα τεκταινόμενα της συνομιλίας που είχε στο blindchat. Χρονικά, ο 39χρονος προσδιόρισε την επικοινωνία που είχε με την Αστυνομία για τον εν λόγω γεγονός αρκετούς μήνες πριν από την αποκάλυψη που έγινε για την υπόθεση, εγείροντας πια πολλά ερωτήματα για την εξέλιξη της υπόθεσης.

Ταυτοποιήθηκαν άλλα 10 άτομα, έρχονται νέες συλλήψεις

Νέες συλλήψεις αναμένονται ίσως και μέσα στις επόμενες ώρες γύρω από την υπόθεση βιασμού και μαστροπείας με θύμα την 12χρονη στα Σεπόλια. Με τις εξελίξεις να είναι καταιγιστικές, πληροφορίες αναφέρουν πως αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. έστειλαν στην ανακρίτρια που χειρίζεται την υπόθεση μια λίστα με τουλάχιστον άλλα 10 ονόματα που ταυτοποιήθηκαν από τη λίστα με τα 213 άτομα και φέρονται να έχουν συναντήσει και βιάσει την 12χρονη σε ραντεβού που έχει κλείσει ο Ηλίας Μίχος. Η λίστα έχει σταλεί από την Πέμπτη και ήδη αναμένεται η έκδοση των νέων ενταλμάτων σύλληψης.

Σύμφωνα με το MEGA, στα Εγκληματολογικά Εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ., οι αστυνομικοί «ξεσκονίζουν» τις ηλεκτρονικές συσκευές της 12χρονης και των υπολοίπων συλληφθέντων, προκειμένου να εντοπίσουν νέα στοιχεία. Συγκεκριμένα, ελέγχουν ποιος επικοινώνησε με τα προφίλ -που ναι μεν φαίνονταν να ανήκαν στη 12χρονη, στην πραγματικότητα όμως τα διαχειριζόταν ο 53χρονος- διαπιστώνουν εάν εκτός από συνομιλίες, υπήρξαν και συναντήσεις, και στη συνέχεια ταυτοποιούν τους κατόχους των λογαριασμών. Η Αστυνομία υπολογίζει ότι, τη δεδομένη χρονική στιγμή, τουλάχιστον 10 είναι τα ασύλληπτα άτομα, όμως, πλέον αναμένονται άμεσα να δρομολογηθούν οι εξελίξεις στην υπόθεση. Η 12χρονη στις καταθέσεις της είχε κάνει αναφορά για 11 άντρες τους οποίους συναντούσε σε αυτοκίνητα στην περιοχή των Σεπολίων και για άλλους 25 που συναντούσε στον οίκο ανοχής. Το τελευταίο στοιχείο έχει αιφνιδιάσει τις Αρχές καθώς δεν γνωρίζουν ακόμη από πού αντλήθηκαν αυτές οι επαφές.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA