Μενού
  • Α-
  • Α+

Συναγερμός σήμανε στο κέντρο της Αθήνας, όπου εντοπίστηκε νεκρός μέσα στο σπίτι του αρχιμανδρίτης, ο οποίος ήταν εφημέριος σε ναό του Χαλανδρίου. Η αστυνομία εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα, ενώ η νεκροψία-νεκροτομή θα ρίξει φως στα αίτια του συμβάντος. Ο ιερέας π Χρυσόστομος Λεβογιάννης λειτουργούσε στον Ιερό Ναό Αγίου Παντελεήμονος στο Χαλάνδρι και σύμφωνα με την ιστοσελίδα ekklisiaonline, έχουν ειδοποιηθεί ο αδελφός του και η μητέρα του που ζουν στο Άργος.

Διαβάστε ακόμη: Κρήτη: Ανήλικος κατηγορείται ότι βίασε μαθήτρια σε τουαλέτες σχολείου

Στο σημείο έχουν σπεύσει δυνάμεις της Αστυνομίας που απέκλεισαν τον χώρο και διενεργούν έρευνες προκειμένου να συλλέξουν όσο το δυνατόν περισσότερα στοιχεία. Ο Ιερέας βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του στην στα όρια των περιοχών Πατησίων - Κυψέλης.

Την είδηση επιβεβαίωσε στον εκδότη του ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE Ανδρέα Καραγιάννη ο συνεφημέριος του Ιερού Ναού Αγίου Παντελεήμονος Χαλανδρίου π Αντώνιος Πινακούλας. Να σημειωθεί ότι ο π Χρυσόστομος Λεβογιάννης είχε τοποθετηθεί στο «Καρέλλειο- Μονάδα Alzheimer” του Φιλανθρωπικού Οργανισμού «ΑΠΟΣΤΟΛΗ» της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA