Μενού
  • Α-
  • Α+

Θλίψη έχει προκαλέσει την Καλαμάτα ο θάνατος του 26χρονου Γιάννη Τύρου. Ο νεαρός έπασχε από την εκ γενετής πάθηση σπονδυλοεπιφυσιακή δυσπλασία, με αποτέλεσμα το ύψος του στα 26 του χρόνια να είναι 1,35. Υπεβλήθη σε σοβαρό χειρουργείο για τη βελτίωση της υγείας του, ωστόσο δεν τα κατάφερε.

Διαβάστε ακόμη: Βιασμός 12χρονης στα Σεπόλια: Τρεις στους τέσσερις πήγαν στη ΓΑΔΑ αυτοβούλως και τώρα συλλαμβάνονται και για ψευδορκία

Ο Γιάννης Τύρος μπήκε στο χειρουργείο την Τετάρτη (2/11). Οι γιατροί του είχαν μιλήσει με ειλικρίνεια για τις δυσκολίες που υπήρχαν και την επικινδυνότητα. Ο 26χρονος άντεξε για εννέα ολόκληρες ώρες και έδινε τη μάχη του μαζί με τους γιατρούς. Δυστυχώς η καρδιά του τον πρόδωσε και υπέστη ανακοπή στο τραπέζι του χειρουργείου. Ο γιατρός του, Μάριος Λυκίσσας, συντετριμμένος από τον χαμό του αποκάλυψε ότι ο Γιάννης μπορεί να φοβόταν για την έκβαση του χειρουργείου, όμως ήταν αποφασισμένος να κάνει τα πάντα για να γίνει καλά. Ο 26χρονος είχε συγκινήσει το πανελλήνιο με την περιπέτεια της υγείας του. Χιλιάδες άνθρωποι είχαν ανταποκριθεί στην έκκληση του ίδιου και της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα» και είχαν προσφέρει από το υστέρημά τους χρήματα, καταφέρνοντας να συγκεντρωθεί το υπέρογκο ποσό των 550.000 ευρώ που απαιτούνταν για το χειρουργείο. «Είναι η τελευταία μου ευκαιρία, θέλω να γίνω καλά» είχε πει στην εκπομπή.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA