Μενού
  • Α-
  • Α+

Νέα τουρκική πρόκληση σημειώθηκε την Παρασκευή (4/11) εις βάρος Ελληνα Παραολυμπιονίκη κολυμβητή, την ώρα που εκπλήρωνε το τάμα του. Σε βίντεο ντοκουμέντο, απεικονίζεται μία ακταιωρός της γειτονικής χώρας στα ανοιχτά της Ρόδου να έχει παραβιάσει τα ελληνικά χωρικά ύδατα και να ακολουθεί τον Χαράλαμπο Ταϊγανίδη για κάποια μίλια.

Διαβάστε ακόμη: Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν: Μοίρασε κουλούρια σε πολίτες στην πλατεία Ταξίμ - Προεκλογική κίνηση λένε αναλυτές

Ο Παραολυμπιονίκης Χαράλαμπος Ταϊγανίδης κολύμπησε από την Ρόδο έως την ιερά μονή Πανορμίτη της Σύμης. Ο αθλητής έθεσε ως στόχο να διανύσει τα 25 μίλια, προκειμένου να παραδώσει το χρυσό μετάλλιο που κατέκτησε στο Μεξικό, στον Αρχάγγελο Μιχαήλ της Σύμης. Σε βίντεο ντοκουμέντο απεικονίζεται η τουρκική ακταιωρός να ακολουθεί τον Χαράλαμπο Ταϊγανίδη.

Ο Παραολυμπιονίκης της κολύμβησης ξεκίνησε το ταξίδι του στη Σύμη λίγο μετά τις 7 το πρωί Της Παρασκευής (4/11), ενώ στο πλευρό του βρισκόταν ο πρόεδρος της Ελληνικής Παραολυμπιακής Επιτροπής, Γιώργος Καπελλάκης και ο χρυσός Ολυμπιονίκης Πύρρος Δήμας. Ο Χαράλαμπος Ταϊγανίδης, στα 41 του χρόνια εκπληρώνει το τάμα του, φτάνοντας στις 17:10 στην Ιερά Μονή Ταξιάρχη Μιχαήλ του Πανορμίτη.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA