Μενού
  • Α-
  • Α+

Με κλωτσιές έδιωξαν από το μπαρ στην Κω τον 35χρονο που παρενόχλησε σεξουαλικά τρεις μαθήτριες και αποπειράθηκε να βιάσει ένα κορίτσι κατά τη διάρκεια χοροεσπερίδας Γυμνασίου. Σε βίντεο ντοκουμέντο που προβλήθηκε στο MEGA, απεικονίζεται η στιγμή που εξαγριωμένοι γονείς κυνηγούν τον 35χρονο που επιχειρεί να ξεφύγει. Μάλιστα ένας γονέας τον πρόλαβε, τον έριξε κάτω, τον χαστούκισε και τον έσυρε στο έδαφος. Στο βίντεο απεικονίζεται ακόμα ένας πατέρας να προσεγγίζει τον 35χρονο και να του ζητά τον λόγο ενώ ο κατηγορούμενος έλεγε «δεν έκανα τίποτα».

Διαβάστε ακόμη: Κως: 35χρονος πήγε σε πάρτι γυμνασίου και προσπάθησε να βιάσει 13χρονη - Τον χτύπησε με το κινητό στο κεφάλι

Γονείς αλλά και μαθητές συγκεντρώθηκαν γύρω από τον 35χρονο και τον κράτησαν ακινητοποιημένο μέχρι να έρθει η Αστυνομία. Ο 35χρονος συνελήφθη και υποστήριξε ότι έχει μετανιώσει «σε σχέση με ό,τι θυμάμαι» και ανέφερε πως «δεν ήθελα να κάνω κακό σε κανένα κορίτσι». «Αρνείται κατηγορηματικά οποιαδήποτε απόπειρα βιασμού. Είναι σίγουρο πάντως πως ο άντρας αυτός λειτούργησε στα πλαίσια μιας υπαίτιας μέθης, που πρέπει να συνεκτιμηθεί για την τύχη αυτού του ανθρώπου που είναι πλήρως μετανιωμένος», είπε ο δικηγόρος του.

Κως: Το χρονικό του περιστατικού 

Το απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε βράδυ Σαββάτου (19/11) κατά τη διάρκεια χοροεσπερίδας Γυμνασίου σε γνωστό κλαμπ του νησιού. Η 13χρονη κοπέλα βγήκε σε ανύποπτο χρόνο έξω από το μαγαζί. Τότε ο 35χρονος φέρεται να την ακολούθησε, να την άρπαξε από το χέρι και να επιχείρησε με τη βία να την επιβιβάσει στο αυτοκίνητο του. «Με έσπρωξε στα πίσω καθίσματα του οχήματος και έπεσε πάνω μου. Μου έκλεισε με το ένα χέρι το στόμα για να μη φωνάζω και με το άλλο άρχισε να με θωπεύει», είπε η 13χρονη. «Προσπάθησε να την βάλει στο αυτοκίνητο. Το τηλέφωνο της κόρης μου έσπασε στην προσπάθειά της να ξεφύγει. Η κόρη μου είχε καταλάβει ότι ο δράστης παρενοχλούσε συμμαθήτριές της στο πάρτι και βγήκε έξω από τον χώρο για να ενημερώσει. Την ακολούθησε και την έβαλε με τη βία στο αμάξι. Αν δεν ήταν τα υπόλοιπα παιδιά και οι γονείς που επενέβησαν άμεσα, θα είχαν συμβεί τα χειρότερα», είπε η μητέρα της 13χρονης. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA