Πενήντα λεπτά ήταν η διάρκεια της τηλεφωνικής επικοινωνίας που είχαν απόψε οι πρόεδροι των ΗΠΑ και της Ρωσίας, Τζο Μπάιντεν και Βλαντίμιρ Πούτιν, με επίκεντρο την Ουκρανία, ανακοίνωσε ο Λευκός Οίκος.
Το τηλεφώνημα αυτό, που έγινε κατόπιν αιτήματος του Ρώσου προέδρου, ξεκίνησε στις 22:35 (ώρα Ελλάδας) και ολοκληρώθηκε στις 23:25.
Τόσο ο Λευκός Οίκος όσο και το Κρεμλίνο αναμένεται να κάνουν σύντομα ανακοινώσεις για τα όσα συζήτησαν οι δύο ηγέτες.
- Διαρροή ερωτικού βίντεο πυροδοτεί διπλή παραίτηση και ένταση στην κυβέρνηση του Μαυροβουνίου
- Οι κόντρες για τα Ίμια, το... ευγενικό SMS στους γαλάζιους κι αυτό που ενώνει Καμμένο-Κασσελάκη
- «Γιάννη άκουσες; Τούρκοι κομάντος πατήσανε ελληνικό έδαφος»: Ο Γιάννης Πολίτης θυμάται το βράδυ των Ιμίων
- Το συγκινητικό αποχαιρετιστήριο βίντεο για την Ελένη Βουλγαράκη από το ραδιόφωνο - Δάκρυσε στο τέλος
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.