Μετά τα σκάνδαλα με τα κορονοπάρτι που έχουν ξεσπάσει στη Βρετανία, ο προσωπάρχης του πρωθυπουργού Μπόρις Τζόνσον, ο Νταν Ρόζενφιλντ, αποφάσισε να παραιτηθεί ενώ και ο προϊστάμενος ιδιαίτερος γραμματέας του αποχωρεί επίσης από την Ντάουνινγκ Στριτ, ανακοίνωσε το γραφείο του την Πέμπτη.
Διαβάστε ακόμη: Μπόρις Τζόνσον: Δεν τον θέλουν, πλέον, ούτε οι δικοί του βουλευτές - Συνολικά 12 πάρτι ερευνά η αστυνομία
«Ο Νταν Ρόζενφιλντ υπέβαλε την παραίτησή του στον πρωθυπουργό νωρίτερα σήμερα, η οποία έγινε αποδεκτή», ανέφερε ένας εκπρόσωπος της Ντάουνινγκ Στριτ.
«Ο Μάρτιν Ρέινολντς ενημέρωσε επίσης τον πρωθυπουργό για την πρόθεσή του να αποχωρήσει από τη θέση του Προϊσταμένου Ιδιαιτέρου Γραμματέα και ο πρωθυπουργός συμφώνησε», πρόσθεσε ο εκπρόσωπος.
- Λιποθύμησε γυναίκα στη συνέντευξη Ανδρουλάκη για τις υποκλοπές
- Με τι καιρό θα κάνουμε Πρωτομαγιά: Οι περιοχές που θα είναι σαν φθινόπωρο
- Απίστευτο περιστατικό στο Παγκράτι: Οδηγός μηχανής ξυλοκόπησε 36χρονη επειδή δεν ήθελε να περιμένει να παρκάρει
- Μπεν Στίλερ: Πώς ένα tweet 3 λέξεων προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων μετά τους πυροβολισμούς στην Ουάσινγκτον
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.