Μετά τα σκάνδαλα με τα κορονοπάρτι που έχουν ξεσπάσει στη Βρετανία, ο προσωπάρχης του πρωθυπουργού Μπόρις Τζόνσον, ο Νταν Ρόζενφιλντ, αποφάσισε να παραιτηθεί ενώ και ο προϊστάμενος ιδιαίτερος γραμματέας του αποχωρεί επίσης από την Ντάουνινγκ Στριτ, ανακοίνωσε το γραφείο του την Πέμπτη.
Διαβάστε ακόμη: Μπόρις Τζόνσον: Δεν τον θέλουν, πλέον, ούτε οι δικοί του βουλευτές - Συνολικά 12 πάρτι ερευνά η αστυνομία
«Ο Νταν Ρόζενφιλντ υπέβαλε την παραίτησή του στον πρωθυπουργό νωρίτερα σήμερα, η οποία έγινε αποδεκτή», ανέφερε ένας εκπρόσωπος της Ντάουνινγκ Στριτ.
«Ο Μάρτιν Ρέινολντς ενημέρωσε επίσης τον πρωθυπουργό για την πρόθεσή του να αποχωρήσει από τη θέση του Προϊσταμένου Ιδιαιτέρου Γραμματέα και ο πρωθυπουργός συμφώνησε», πρόσθεσε ο εκπρόσωπος.
- Μυτιλήνη: Πυροσβεστικό αεροσκάφος «καρφώθηκε» με τη μύτη στο αεροδρόμιο
- Γιατί δεν αναρτήθηκαν αφίσες του Pride στο Μετρό; Η απάντηση - εξήγηση της ΣΤΑΣΥ
- Οι προβλέψεις Καμμένου για τις εκλογές: «Πολύ πάνω από 10% η Καρυστιανού, πιθανώς εκτός Βουλής το ΠΑΣΟΚ»
- «Eάν δεν είσαι εντάξει με το θέαμα, το πρόβλημα είναι δικό σου» - Η Τούνη απαντά για το μέγεθος του μαγιό της
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.