«Βόμβα» από την εφημερίδα New York Times, οποία αφήνει σαφέστατες αιχμές για την ψυχολογική κατάσταση του Βλαντίμιρ Πούτιν. Μάλιστα, σύμφωνα με το δημοσίευμα, οι μυστικές υπηρεσίες των ΗΠΑ εξετάζουν σχετικές πληροφορίες για τον Ρώσο Πρόεδρο.
Σύμφωνα με την εφημερίδα, η συζήτηση γίνεται για το εάν οι φιλοδοξίες του και η όρεξή του για ρίσκο έχουν αλλοιωθεί από τα δύο χρόνια απομόνωσης του λόγω της πανδημίας του κορoνοϊού ή από την αίσθηση ότι αυτή μπορεί να είναι η καλύτερη στιγμή για να ανοικοδομήσει τη σφαίρα επιρροής της Ρωσίας και να εξασφαλίσει την κληρονομιά του. Ή και τα δύο.
Σύμφωνα πάντα με τους New York Times, στη διάρκεια της καραντίνας, ο Πούτιν είχε υποχωρήσει σε μια κοινωνική αποστασιοποίηση και εξετάζεται αν αυτό μπορεί να τον έχει επηρεάσει ψυχολογικά την τελευταία διετία.
- Διαρροή ερωτικού βίντεο πυροδοτεί διπλή παραίτηση και ένταση στην κυβέρνηση του Μαυροβουνίου
- Οι κόντρες για τα Ίμια, το... ευγενικό SMS στους γαλάζιους κι αυτό που ενώνει Καμμένο-Κασσελάκη
- «Γιάννη άκουσες; Τούρκοι κομάντος πατήσανε ελληνικό έδαφος»: Ο Γιάννης Πολίτης θυμάται το βράδυ των Ιμίων
- Καιρός: Καθολική επιδείνωση με χιόνια – Η πιο επικίνδυνη ημέρα της κακοκαιρίας
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.