Μετά τη βύθιση, τον προηγούμενο μήνα, της ναυαρχίδας του στόλου της στη Μαύρη Θάλασσα, του «Moskva», νέες αναφορές από ουκρανικές πηγές -οι οποίες δεν έχουν επιβεβαιωθεί ακόμη από ανεξάρτητη πηγή - έρχονται να προσθέσουν «πονοκέφαλο» στον Βλαντίμιρ Πούτιν. Τα τελευταία λεπτά κυκλοφορούν, κυρίως μέσω Twitter, φήμες ότι ακόμη ένα ρωσικό πολεμικό πλοίο φλέγεται στη Μαύρη Θάλασσα.
Διαβάστε ακόμη: Η Amber Heard έδειξε φωτογραφίες με τον ηθοποιό λιπόθυμο μετά από χρήση ναρκωτικών
Πρόκειται για τη φρεγάτα κατηγορίας «Admiral Grigorovich» του ρωσικού Πολεμικού Ναυτικού που φέρεται να έχει πάρει φωτιά κοντά στο νησί Zmiiny, στη Μαύρη Θάλασσα. Η αιτία της πυρκαγιάς δεν είναι γνωστή προς το παρόν, ενώ φέρεται να βρίσκονται παγιδευμένα αυτή τη στιγμή στο πλοίο πολλά άτομα. Η ρωσική πλευρά δεν έχει σχολιάσει ακόμη την κατάσταση, ενώ ούτε η ουκρανική έχει διαρρεύσει κάτι.
- Συναγερμός στον Κεραμεικό: Άνδρας πυροβόλησε με καραμπίνα κατά του ΕΦΚΑ
- Νέοι τριγμοί στη ΝΔ μετά και την απόφαση για τις υποκλοπές - «Αντάρτικο» από 5 βουλευτές
- Μπόμπαν Γιάνκοβιτς: Η στιγμή που «πάγωσε το αίμα» του ελληνικού μπάσκετ
- Από gamer, επίδοξος δολοφόνος του Τραμπ: Τι αποκαλύπτουν τα social media του 31χρονου δασκάλου
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.