Ένας άντρας έχασε τη ζωή του ρίχνοντας του αυτοκίνητό του πάνω σε ένα οδόφραγμα κοντά στο Καπιτώλιο, ενώ πυροβολούσε στον αέρα, σύμφωνα με την αστυνομία. Καθώς ο ίδιος προσπαθούσε να βγει από το αυτοκίνητο περικυκλώθηκε από τις φλόγες της φωτιάς που είχε ξεσπάσει, λίγο μετά τις 04:00 το πρωί (τοπική ώρα Ουάσινγκτον) μεταξύ των οδών που περικλείουν το Καπιτώλιο στις ΗΠΑ.
Διαβάστε ακόμη: Κύπρος: Πανικός σε πτήση - Γυναίκα που ισχυριζόταν ότι έχει εκρηκτικά, γδύθηκε και φώναζε «Αλλάχου Ακμπάρ»
«Επί του παρόντος, δεν φαίνεται ότι ο άντρας είχε στοχοποιήσει κάποιο μέλος του Κογκρέσου. Τα μέλη του Κογκρέσου βρίσκονται σε διακοπές, ενώ δεν φαίνεται να έγινε χρήση όπλων από τους αστυνομικούς», ανακοίνωσε η αστυνομία του Καπιτωλίου. Η αστυνομία ανακοίνωσε ότι ο άντρας πυροβόλησε αρκετές φορές στον αέρα κατά μήκος της Ανατολικής Οδού του Καπιτωλίου. Καθώς οι αστυνομικές δυνάμεις πλησίαζαν στο σημείο, ο άντρας αυτοπυροβολήθηκε, ενώ δεν τραυματίστηκε κάποιος άλλος, σύμφωνα με την αστυνομία. Την υπόθεση του θανάτου του άγνωστου άντρα διερευνά η Μητροπολιτική Αστυνομία της Ουάσινγκτον, ενώ δεν έγινε άμεσα γνωστή η ταυτότητα του, καθώς και οποιεσδήποτε λεπτομέρειες για τα κίνητρά του.
- Γιατί το 1923 δεν γεννήθηκε κανένας Έλληνας για 13 ημέρες; Η απίστευτη ιστορία
- Πέθανε η Μαρινέλλα: Απέραντη θλίψη στο πανελλήνιο για την απώλεια της μεγάλης ερμηνεύτριας
- Πέρασαν 6 χρόνια ή μήπως 6 μήνες από την πρώτη καραντίνα; Το Reader θυμάται την εβδομάδα που πάγωσε ο χρόνος
- Αυτά είναι τα πιο συχνά λάθη που κάνουμε στα ελληνικά - Και έχουμε λόγο που τα κάνουμε
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.