Φραστική επίθεση από διαδηλωτή δέχτηκε σήμερα ο πρίγκιπας Άντριου, καθώς ακολουθούσε τη νεκρική πομπή με το φέρετρο της βασίλισσας Ελισάβετ στο Εδιμβούργο. Ο πρίγκιπας Αντριου φορούσε το κοστούμι του, αφού του απαγόρευσαν να φοράει την στρατιωτική του στολή. Σε βίντεο που μεταδίδουν τα βρετανικά ΜΜΕ, καταγράφεται ένας νεαρός άνδρας να φωνάζει «Αντριου, είσαι ένας άρρωστος γέρος». Τον διαδηλωτή ακινητοποίησαν ένας θεατής και ένας αστυνομικός, ρίχνοντάς τον στο έδαφος.
Διαβάστε ακόμη: ΗΠΑ: Τρία παιδιά βρέθηκαν νεκρά σε παραλία - Ανακρίνεται η μητέρα τους
Ακολούθησε μια σύντομη συμπλοκή, προτού ο αξιωματικός τον οδηγήσει μακριά, ενώ ο ίδιος φώναζε «αηδιαστικό» και «δεν έχω κάνει τίποτα κακό». Ο Αντριου - βετεράνος του πολέμου των Φώκλαντ- θα πρέπει να εμφανίζεται με πολιτικά ρούχα σε όλες τις εκδηλώσεις για να θρηνήσει τη μητέρα του, στον απόηχο του ρόλου του στο σκάνδαλο Επσταϊν. Σύμφωνα με πληροφορίες, πάντως, θα γίνει μια εξαίρεση στην τελευταία αγρυπνία στο Westminster Hall. Ο πρίγκιπας Χάρι, επίσης, δεν θα φοράει στρατιωτική στολή για την πλειονότητα των δημόσιων εορτασμών.

- Ελένη Ζαρούλια: Πόσα χρόνια θα μείνει στη φυλακή η σύζυγος του χρυσαυγίτη Μιχαλολιάκου
- «75 άτομα με 45 κατοικίδια δεν μπορούμε να γυρίσουμε»: Ελληνίδα στο Ντουμπάι καταγγέλλει στο Reader
- Αντριάνα Σκλεναρίκοβα: Αγνώριστη σε νέα εμφάνιση με κοντά μαλλιά και άσπρα φρύδια
- Τηλεθέαση: Η ελληνική σειρά σε επανάληψη που άγγιξε διψήφιο στο Μακεδονία TV
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.