Μενού
epivatis lefta aeroplano
Η στιγμή που η γυναίκα πετά χρήματα στον φίλο της | YouTube/The Independent
  • Α-
  • Α+

Απροσδόκητη τροπή πήρε μία πτήση από το Χίθροου του Λονδίνου προς τη Μπανγκόκ, στις 30 Σεπτεμβρίου, καθώς ένα ζευγάρι ξεκίνησε έναν άγριο καβγά που κατέληξε με χιλιάδες ευρώ πεταμένα στον αέρα.

Όπως περιγράφει η βρετανική Express, χρειάστηκε μάλιστα να γίνει εκτροπή της πτήσης μετά την άγρια λογομαχία των δύο αρνητικών πρωταγωνιστών της ιστορίας.

Λόγω της έντασης μεταξύ τους, ο πιλότος είπε στους επιβάτες ότι θα πρέπει να γυρίσει πίσω και να προσγειωθεί στη Βιέννη, κάτι που σήμαινε καθυστέρηση τουλάχιστον δυόμιση ωρών.

Βίντεο που βγήκε στη δημοσιότητα, δείχνει την αστυνομία να συνοδεύει το ζευγάρι εκτός του αεροσκάφους ωστόσο στον αεροδιάδρομο η γυναίκα πετά χαρτονομίσματα στο πρόσωπο του άντρα. Τα χρήματα είναι πολλά και οι εργαζόμενοι του αεροδρομίου μαζί με τον άντρα, σκύβουν να τα μαζέψουν.

Ένας 63χρονος επιβάτης της πτήσης, περιγράφει:«Ήταν ιδιαίτερα τοξικοί στην πτήση. Όλο μιλούσαν για λεφτά, εκείνος έλεγε ότι η γυναίκα έχει τα περίπου 5.500 ευρώ του, στην τσάντα της.

Η γυναίκα πέταξε στα μούτρα του άντρα τα περισσότερα από 5.500 ευρώ (5 χιλιάδες λίρες) ενώ και οι δύο οδηγήθηκαν σε βαν της αστυνομίας.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.