Μενού
praga.jpg
Twitter
  • Α-
  • Α+

Συνεχίζονται οι φρικιαστικές αποκαλύψεις για την αιματηρή επίθεση στην Πράγα, που έχει σοκάρει την παγκόσμια κοινή γνώμη τις τελευταίες ώρες.

Πρόσφατα κυκλοφόρησε στο Twitter βίντεο στο οποίο διακρίνεται ο δράστης να πυροβολεί αδιακρίτως από ταράτσα του πανεπιστημίου.

Σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες, τουλάχιστον 15 άνθρωποι σκοτώθηκαν, ενώ τραυματίστηκαν 24 άλλοι, εκ των οποίων οι 9 είναι σε κρίσιμη κατάσταση.

Το βίντεο από το μακελειό της Πράγας δείχνει τον 24χρονο φοιτητή του Πανεπιστημίου του Καρόλου να βρίσκεται στην οροφή, να φωνάζει και να ανοίγει πυρ κατά των ανθρώπων που έτρεχαν πανικόβλητοι.

Πράγα: Το όπλο του δράστη

Σύμφωνα με τσέχικα ΜΜΕ, ο μακελάρης, που έχασε και εκείνος τη ζωή του, χρησιμοποίησε ένα πολυβόλο όπλο ZEV 308 WIN AR10 για να «σπείρει» τον θάνατο.

Ο δράστης ήταν φοιτητής σχολής του Πανεπιστημίου, ενώ ο πατέρας του βρέθηκε νεκρός νωρίτερα σήμερα, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA