Μενού
Οι δίδυμες Τσάβεζ και Λόπεζ
Οι δίδυμες Τσάβεζ και Λόπεζ | Youtube
  • Α-
  • Α+

Δύο δίδυμες αδελφές που είχαν να ειδωθούν από τότε που έμειναν ορφανές μετά τον θάνατο των γονιών τους, ξαναβρέθηκαν 81 χρόνια μετά ως 90χρονες, όταν ένα τεστ DNA αποκάλυψε τη μεταξύ τους συγγένεια. Για δεκαετίες έκαναν οικογένειες και έζησαν τη ζωή τους, αλλά ο πόνος του αποχωρισμού δεν τις άφησε ποτέ.

Την ιστορία των Maurilia Chavez και Andrea Lopez ξεδίπλωσε πρόσφατα η Daily Mail. Όταν οι γονείς τους απεβίωσαν το 1947, αυτές και τα άλλα οκτώ τους αδέλφια στάλθηκαν σε διαφορετικές οικογένειες, και περιέργως χωρίστηκαν αν και δίδυμες, και έχασαν τα ίχνη τους.

Οι δύο γυναίκες είχαν αποχωριστεί στα 5 τους χρόνια, και είχαν την ευκαιρία να συναντηθούν για μία τελευταία φορά 4 χρόνια μετά, σε μία οικογενειακή επανένωση, προτού αποξενωθούν τελείως. Ξαναβρέθηκαν όμως αφού η Andrea αποφάσισε να εντοπίσει την πραγματική της οικογένεια.

Πώς ξεδίπλωσε το κουβάρι

Η Lopez, η οποία ζούσε για δεκαετίες στο Λας Βέγκας, έκανε ένα τεστ DNA κοντά στην Ημέρα των Ευχαριστιών το 2023, και συγκλονίστηκε όταν της είπαν ότι η αδερφή της ήταν ζωντανή και ζούσε στο Ντένβερ. 

Σύντομα ήρθαν σε πρώτη επαφή με ένα τηλεφώνημα που κράτησε ώρες, και η Andrea έκλεισε αμέσως πτήση για να πάει και να δει από κοντά την χαμένη αδελφή της. Η οικογένεια κινηματογράφησε τη στιγμή που οι δίδυμες αγκαλιάστηκαν για πρώτη φορά από τότε που ήταν μικρά κορίτσια, κλαίγοντας με δάκρυα χαράς.

«Μικρή μου αδερφή, ήθελα πολύ να σε δω, να σε έχω μαζί μου, όμορφη μικρή μου αδερφή», είπε η Lopez στα ισπανικά καθώς κρατούσαν η μία την άλλη. Ανατρέχοντας στα παιδικά τους χρόνια, θυμήθηκαν πώς συνήθιζαν να μαλώνουν για το ποια ήταν μεγαλύτερη.

«Ήταν σαν την πρώτη φορά που την είδα στη ζωή μου, γιατί τα 81 χρόνια είναι πάρα πολλά. Και έτσι άρχισα να θυμάμαι, λίγο-λίγο, και τον εαυτό μου», είπε συγκινημένη η Chavez. Μετά την επανένωσή τους θέλουν πραγματικά να μείνουν αχώριστες, τόσο που κοιμούνται μαζί στο μονό κρεβάτι της Maurilia, και αστειεύονται πως μερικές φορές πέφτουν όταν αλλάζουν πλευρό.

«Είμαι ο πιο ευτυχισμένος άνθρωπος στον κόσμο, γιατί δεν πίστευα ποτέ ότι θα την ξαναδώ. Και ο άλλος λόγος που κλαίω σαν μωρό, αν και έχω μια υπέροχη οικογένεια, είναι ότι όλον αυτό τον καιρό χρειαζόμουν και την αδελφή μου», δήλωσε η Chavez.

 

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA