Μενού
  • Α-
  • Α+

Άδοξο τέλος φαίνεται ότι είχε για δύο αδελφές η κρουαζιέρα τους σε Μπαχάμες, Τζαμάικα και Μεξικό, αφού - κατά την επιστροφή τους- εντοπίστηκε στις βαλίτσες τους ποσότητα κοκαΐνης αξίας 36.000 ευρώ.

Όπως μεταδίδει το Insider, ένας σκύλος της αστυνομίας εντόπισε 4,75 κιλά κοκαΐνης στα σακίδιά τους, σύμφωνα με τις αρχές ενώ οι δύο κοπέλες αρνούνται τις κατηγορίες.

Πιο αναλυτικά, οι κατηγορούμενες έφυγαν από το λιμάνι του Μαϊάμι στις 16 Ιουλίου ενώ υποβλήθηκαν σε έλεγχο κατά την επιστροφή τους στις 23 του ίδιου μήνα όταν βρίσκονταν στην καμπίνα τους.

Όταν μάλιστα οι δύο τους έφυγαν από την καμπίνα με τα πράγματά τους, ένας εκπαιδευμένος σκύλος της Δίωξης ναρκωτικών, έδειξε μία περίεργη συμπεριφορά που κινητοποίησε τους αστυνομικούς και τους οδήγησε στο να τις ψάξουν ξεχωριστά.

Στον έλεγχο πρόσεξαν ανωμαλίες στις ραφές της επένδυσης στα σακίδιά τους, σε κάθε ένα από τα οποία βρέθηκαν δύο πακέτα κοκαΐνης βάρους 2,4 κιλών.

Συνολικά βρέθηκε ποσότηα περίπου 4,75 κιλών, αξίας περίπου 36.000 ευρώ.

Οι δύο αδελφές αρνήθηκαν ότι γνώριζαν την ύπαρξη των ναρκωτικών αν και η μία είπε στις αρχές ότι παρατήρησε πως το σακίδιό της ήταν πιο βαρύ από ό,τι συνήθως, όταν το άφησε πίσω σε ένα εστιατόριο όπου επισκέφθηκε την τουαλέτα του σε μία στάση της στην Τζαμάικα στις 19 Ιουλίου.

Μία εκ των δύο, ανέφερε ότι φίλοι τους που βρέθηκαν στη Τζαμάικα, την ρώτησαν αν ήθελε μία τσάντα για να βάλει μέσα τα πράγματά της, τονίζοντας ότι δεν πρόσεξε κάτι ύποπτο σε αυτήν επειδή δεν είδε τίποτα μέσα της και έτσι την πήρε μαζί της στο πλοίο.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA