Μενού
Παιδιά πιασμένα από το χέρι
Παιδιά πιασμένα από το χέρι | Shutterstock
  • Α-
  • Α+

Δύο δίδυμα αγόρια από τη Βρετανία αποτελούν ένα παγκοσμίως πρωτότυπο παράδοξο, καθώς αν και γεννήθηκαν μαζί, έχουν επίσημα 6 χρόνια διαφορά, και το ηλικιακό χάσμα μεταξύ τους θα αυξάνεται με τα χρόνια. Όταν βγαίνουν έξω μαζί, αφήνουν άναυδους όσους τους ρωτούν την ηλικία τους.

Τα δίδυμα της Summer Erickson, ο Miles και ο Walter, γίνονται 8 και 2 ετών σήμερα (29/2) αντίστοιχα. «Μπορεί να φαίνεται μπερδεμένο, αλλά το γεγονός ότι τα δίδυμά μου έχουν έξι χρόνια διαφορά μεταξύ τους είναι πραγματικά λογικό», δήλωσε η μητέρα στη Sun.

«Ο Μάιλς γεννήθηκε στις 28 Φεβρουαρίου και ο Γουόλτερ το επόμενο πρωί στις 29 Φεβρουαρίου, καθώς είχαμε δίσεκτο έτος. Αυτό σημαίνει ότι αυτή η 29η Φλεβάρη είναι μόνο τα δεύτερα επίσημα γενέθλια που γιόρτασε. Είναι εξαιρετικά σπάνιο», εξήγησε.

Κάνουν τον κόσμο να σπαζοκεφαλιάζει

«Έχω ξοδέψει εκατοντάδες ώρες εξηγώντας τη διαφορά τους σε όσους ρωτούν. Συχνά χρειάζονται μερικές επαναλήψεις για να καταλάβουν οι άνθρωποι ότι τα δίδυμα έχουν τεχνικά διαφορετικές ηλικίες».

«Είναι τόσο περήφανοι για τη "διαφορά ηλικίας" τους παρόλο που γεννήθηκαν με διαφορά μόλις έντεκα λεπτών. Φυσικά ο Walter δεν είναι πραγματικά δύο ετών, αλλά του αρέσει να το λέει σε αγνώστους για να τους πιάνει απροετοίμαστους», είπε.

Τα μοναδικά δίδυμα γεννήθηκαν τον Φεβρουάριο του 2016, αφού η Summer μπήκε σε πρόωρο τοκετό, μόλις στις 26 εβδομάδες. «Ο Miles γεννήθηκε στις 23:58, δύο λεπτά πριν τα μεσάνυχτα της 29ης Φεβρουαρίου». Για τον Walter όμως χρειάστηκε καισαρική τομή. Παρά την εξαιρετικά γρήγορη επέμβαση των γιατρό, δεν ήρθε επίσημα στον κόσμο μέχρι τις 00:09 της επόμενης ημέρας.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA