Έκρηξη σημειώθηκε σε καφετέρια στην πόλη Βορονέζ της Ρωσίας, όπως μεταδίδουν ρωσικά πρακτορεία ειδήσεων επικαλούμενα την τοπική αστυνομία.
Σε εικόνες που δημοσιοποιήθηκαν από το ειδησεογραφικό δίκτυο Zvezda φαίνονται να έχουν σπάσει τα παράθυρα του καφέ «Eastern Tea House».
Ο όμιλος μέσων ενημέρωσης Mash μετέδωσε ότι το καφέ δέχθηκε επίθεση τις πρώτες πρωινές ώρες, όταν δεν υπήρχαν υπάλληλοι ή θαμώνες στον χώρο.
Αξιωματούχοι της τοπικής αστυνομίας δήλωσαν, σύμφωνα με το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων RIA, ότι έχουν ξεκινήσει έρευνες ύστερα από τις αναφορές για ζημιές στο καφέ.
- Ο «σφαγέας» της Άρτας: Από ένα κέρασμα στο καφενείο, σκότωσε έξι συγχωριανούς του
- Βιολάντα: «Σου μυρίζει κάτι σαν υγραέριο;» - Αποκαλυπτικός διάλογος λίγες ώρες πριν την έκρηξη
- Η στιγμή του θανάτου σε ένα καρέ - Η φωτογραφία που «ξεγύμνωσε» τον πόλεμο στο Βιετνάμ
- Η μεγάλη επιστροφή των δημιουργών της Μάγισσας και των Μελισσών - Οι 2 σειρές που ετοιμάζουν
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.