Η αεροπορική εταιρεία Ryanair ενδέχεται να μην επαναφέρει τις αεροπορικές συνδέσεις της με το Ισραήλ, όταν αποκλιμακωθεί η εισβολή του στη Λωρίδα της Γάζας, γνωστοποίησε σήμερα ο διευθύνων σύμβουλος του Ομίλου Μάικλ Ο' Λίρι.
Ο κ. Ο' Λίρι τόνισε ότι οι αρχές του ισραηλινού αεροδρομίου «χασομεράνε» την εταιρεία. «Νομίζω ότι είναι πολύ πιθανό να μην μπούμε στον κόπο να επιστρέψουμε στο Ισραήλ... όταν υποχωρήσει η τρέχουσα βία», δήλωσε ο Ο' Λίρι σε δημοσιογράφους στο Δουβλίνο.
Διαβάστε ακόμα: Η μόνη χώρα στον κόσμο που τα κορίτσια απαγορεύεται να πάνε σχολείο μετά τα 12
Η αεροπορική εταιρεία νωρίτερα αυτό το καλοκαίρι ανακοίνωσε ότι δεν θα επαναφέρει πτήσεις στο Ισραήλ μέχρι τις 25 Οκτωβρίου το νωρίτερο.
Ryanair: Οικονομικός ο λόγος της απόσυρσης
Ο Ο' Λίρι είπε ότι η Ryanair αντιτίθεται στο γεγονός ότι το αεροδρόμιο Μπεν Γκουριόν του Τελ Αβίβ χρεώνει υψηλότερη τιμή για τη χρήση του κύριου τερματικού σταθμού, όταν ο φθηνότερος τερματικός σταθμός χαμηλού κόστους είναι κλειστός για λόγους ασφαλείας.
«Εκτός αν οι Ισραηλινοί συνέλθουν και σταματήσουν να μας χασομεράνε, για να μιλήσω ειλικρινά, υπάρχουν πολλά περισσότερη άλλα μέρη στην Ευρώπη που μπορούμε να αναπτυχθούμε περισσότερο», κατέληξε.
- Φωτιά στο εργοστάσιο της Βιολάντα: Τα σενάρια για τα αίτια της τραγωδίας - Αγωνία για τις αγνοούμενες
- Όταν η Βιολάντα ήταν φούρνος της γειτονιάς στα Τρίκαλα: Η ιστορία της εμβληματικής βιομηχανίας
- Δήμητρα Λιάνη: Η αντίδρασή της στο άκουσμα του θανάτου της Αναστασίας Αθήνη
- Πίσω από κάθε νεκρό σε χώρο εργασίας, υπάρχει μια κοινή αλήθεια
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.