Μενού
Ο Έντι Ράμα
Ομιλία του πρωθυπουργού της Αλβανίας στο Γαλάτσι | EUROKINISSI / ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ
  • Α-
  • Α+

Στις ελληνοαλβανικές σχέσεις αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, ο πρωθυπουργός της Αλβανίας, Έντι Ράμα, λίγες ημέρες μετά την προεκλογική φιέστα που διοργάνωσε στο κλειστό γήπεδο του Γαλατσίου.

Ο Έντι Ράμα, σε συνέντευξη που παραχώρησε, τόνισε πως οι ελληνοαλβανικές βρίσκονται σε «αδιέξοδο, ωστόσο οι προσωπικές του σχέσεις με τον Έλληνα πρωθυπουργό βρίσκονται σε πολύ καλό επίπεδο και επικοινωνούν καθημερινά».

Παράλληλα, τόνισε πως η υπόθεση Μπελέρη –για την Αλβανία– δεν υφίσταται, λέγοντα τα εξής: «Για εμάς δεν υπάρχει υπόθεση με αυτό το όνομα. Δεν υφίσταται. Και είναι κατανοητό ότι ο τρόπος με τον οποίο προσπάθησε η ελληνική πλευρά να διαβάσει την υπόθεση, και έχει χειριστεί την υπόθεση στα μάτια της ελληνικής κοινής γνώμης για λόγους εσωτερικής κατανάλωσης, είναι δεδομένος και αποτυπώνεται στις σχέσεις των δύο κυβερνήσεων».

Όσον αφορά την πορεία των ελληνοαλβανικών σχέσεων ο Ράμα ισχυρίστηκε ότι στο παρελθόν οι σχέσεις μας ήταν οι καλύτερες δυνατές, διότι δυστυχώς η αλβανική πολιτική και το αλβανικό κράτος είχε «κατεβάσει τα παντελόνια».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA