Μενού
vasilissa-sofia
Βασίλισσα Σοφία | Associated Press
  • Α-
  • Α+

Στο νοσοκομείο εισήχθη εσπευσμένα η βασίλισσα Σοφία της Ισπανίας, καθώς σύμφωνα με πηγές του βασιλικού οίκου που επικαλείται η εφημερίδα El Pais, πάσχει από ουρολοίμωξη.

Συγκεκριμένα, η 85χρονη επίτιμη βασίλισσα και αδερφή του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου νοσηλεύεται από χθες το βράδυ στην κλινική Ruber Internacional στη Μαδρίτη λόγω ουρολοίμωξης και η πρόοδός της είναι «πολύ γρήγορη και ευνοϊκή».

Η βασίλισσα Σοφία, η οποία είχε προγραμματίσει να επισκεφθεί την τράπεζα τροφίμων στην Ουέσκα την ερχόμενη Παρασκευή, εξακολουθεί να βρίσκεται υπό παρακολούθηση στο ίδιο νοσοκομείο στα βόρεια της πρωτεύουσας, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, οι οποίες δεν έδωσαν περαιτέρω πληροφορίες για το πότε αναμένεται να πάρει εξιτήριο.

Ο Φελίπε θέλησε να επισκεφθεί τη μητέρα του και φεύγοντας δήλωσε στους δημοσιογράφους που περίμεναν έξω από το νοσοκομείο ότι είναι «πολύ καλά, σε καλή διάθεση και ανυπομονεί να επιστρέψει το συντομότερο δυνατό».

Όταν ρωτήθηκε πότε η βασίλισσα Σοφία θα μπορούσε να πάρει εξιτήριο από το νοσοκομείο, ο βασιλιάς δεν απάντησε και απλώς κούνησε τα χέρια του αφού έφυγε από το νοσοκομείο.

Δεδομένης της καλής εξέλιξης της υγείας της Σοφίας, ο μονάρχης της Ισπανίας διατήρησε το πρόγραμμά του και πραγματοποίησε δύο ακροάσεις με στρατιωτικούς διοικητές σήμερα το απόγευμα.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA