Τα αεροδρόμια σε Μονπελιέ, Νάντη, Μπορντό και Λιλ εκκενώνουν, σύμφωνα με τη Le Figaro, οι αρχές στη Γαλλία, μετά τον νέο συναγερμό για βόμβες. Οι απειλές στάλθηκαν μέσω e-mail, σύμφωνα με αστυνομική πηγή στο γαλλικό πρακτορείο.
Ο νομάρχης της περιφέρειας Hérault, αναφέρει το Twitter ότι η αστυνομία βρίσκεται στο αεροδρόμιο του Μονπελιέ «για να καθορίσει μια περίμετρο ασφαλείας». Στο σημείο σπεύδουν και πυροτεχνουργοί «για να αρθούν οι αμφιβολίες».
Εκκενώσεις αεροδρομίων
Στο αεροδρόμιο Lille-Lesquin της Λιλ η εκκένωση άρχισε στις 10:30 (τοπική ώρα) και επηρέασε περίπου 300 επιβάτες. Η επιχείρηση ολοκληρώθηκε λίγο πριν το μεσημέρι και η σταδιακή επαναλειτουργία βρίσκεται σε εξέλιξη.
Βίντεο από το αεροδρόμιο της Ναντ:
- Δολοφονία στην Αμμουδάρα: Η στιγμή που ακούγονται οι πυροβολισμοί - Συνελήφθη και η σύζυγος του 54χρονου
- Σκεντέρμπεης: Ο ήρωας της Αλβανίας με το ελληνικό ονοματεπώνυμο που έγινε φόβος και τρόμος των Οθωμανών
- Σαλαμίνα: Περιπολικό παρέσυρε και χτύπησε 12χρονη έξω από σχολείο
- Ανδρομάχη: «Όταν ο Γιώργος άρχισε να μου στέλνει ερωτικά μηνύματα έπαθα σοκ - Τον είχα στην κατηγορία Φίλοι»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.