Τρία άτομα στη Γερμανία, στην πόλη Γκέρλιτς, αγνοούνται μετά από έκρηξη που καταγράφηκε σε πολυκατοικία του 19ου αιώνα.
«Δύο γυναίκες, ηλικίας 25 και 26 ετών, ρουμανικής υπηκοότητας, και έναν 47χρονο γερμανικής και βουλγαρικής υπηκοότητας» αναζητούν διασώστες που εργάζονταν με γυμνά χέρια καθώς χρήση βαρέως εξοπλισμού θα μπορούσε να προκαλέσει ανάφλεξη από τις σπασμένες σωληνώσεις φυσικού αερίου.
Η αιτία της καταστροφής εξακολουθεί να διερευνάται, ωστόσο το πιθανότερο είναι να πρόκειται για έκρηξη αερίου. Σκύλοι από μονάδα διάσωσης του Γερμανικού Ερυθρού Σταυρού (DRK) στο Φράιμπεργκ βρίκσονται ήδη στο σημείο.
Διασώστης είπε, σύμφωνα με την ΕΡΤ: «Ελπίζουμε να βρούμε τους αγνοούμενους ζωντανούς σε κοιλότητες, αλλά η ελπίδα είναι μικρή».
Αρχικά, υπήρχαν φόβοι ότι αγνοούνταν άλλα δύο άτομα, αλλά αργότερα αποδείχθηκε ότι είχαν αποφασίσει να κάνουν μια βόλτα πριν μπουν στο διαμέρισμά τους, ανέφερε η εφημερίδα Bild.
- Καιρός: Έρχεται βίαιη φθινοπωρινή εισβολή - Πότε «χτυπά» την Ελλάδα ο «δολοφόνος του καλοκαιριού»
- Απάντησε ο Ρέμος για τον σάλο με τη συναυλία και τον Μ.Αλέξανδρο - «Πού να το φανταστώ»
- Μυστήριο με τα οστά που βρέθηκαν στην Κυψέλη: Οι αρχές θα «ξεψαχνίσουν» φάκελο με εξαφανισμένα πρόσωπα
- Πέθανε ξαφνικά στα 22 της η «Μις Αυστρία» Λουτσία Σίσιτς - Το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπιζε από παιδί
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.