Στοιχημάτιζα πως έπαιρνε τη Νίκη Βόλου ή την Αναγέννηση Καρδίτσας και προσπαθούσε να την φτάσει ως τον τελικό του Champions League, αλλά ο Ζοχράν Μαμντάνι ως προς την αγάπη του για το ποδόσφαιρο και το Championship Manager είναι λιγάκι προβλέψιμος, καθώς δηλώνει φανατικός των ερυθρόλευκων του Λονδίνου, δηλαδή της Άρσεναλ.
Ο Ζοχράν Μαμντάνι, ο νέος δήμαρχος της Νέας Υόρκης και «κόκκινο πανί» (#διπλής) για τον Ντόναλντ Τραμπ και το στρατόπεδο των Ρεπουμπλικάνων, έχει εξομολογηθεί πόσο φανατικός ήταν με το ποδόσφαιρο, καθώς από τα παιδικά του χρόνια στην Ουγκάντα μέχρι την ενηλικίωσή του στις Ηνωμένες Πολιτείες, ο Μαμντάνι κόλλαγε το πρόσωπο του στην τηλεόραση και ευχόταν για μια νίκη των «κανονιέρηδων» στην Premier League.
Διαβάστε ακόμα: Ράμα Ντουβάτζι: Η διακριτική Gen Z «Πρώτη κυρία» της Νέας Υόρκης στο πλευρό του Ζοχράν Μαμντάνι
Σε τηλεοπτική συνέντευξη στη βρετανική τηλεόραση έχει πει:
«Πρώτα απ’ όλα, πρέπει να πω ότι έχω περάσει πολλές μέρες στα νιάτα μου παρακολουθώντας στο Sky News τις τελευταίες ώρες στο κλείσιμο των μεταγραφών. Χαίρομαι πολύ λοιπόν που σας έχουμε εδώ. Ξέρετε, είμαι οπαδός της Άρσεναλ. Για να είμαι ειλικρινής, όταν άκουσα ότι είστε απ’ το Sky News ενθουσιάστηκα τόσο πολύ που ξέχασα την ερώτηση. Μπορείτε να την επαναλάβετε;» είχε πει χαμογελώντας σε πρόσφατη συνέντευξη Τύπου δεχόμενος ερώτηση από δημοσιογράφο του Sky News.
Διαβάστε ακόμα: 5 πράγματα που πρέπει να γνωρίζεις για τον Ζοχράν Μαμντάνι
Όπως επίσης έχει εξομολογηθεί, δεν δίσταζε να ξενυχτά για να παρακολουθήσει αγώνες της Premier League ή να βλέπει ζωντανά στο Sky News την τελευταία ημέρα των μεταγραφών!
Εικάζουμε πως με το νέο, πάρα πολύ απαιτητικό του ρόλο, θα έχει αφήσει το τελευταίο του save στο Manager στη μέση. Που να προλαβαίνεις τώρα όταν έχεις να διοικήσεις όλη τη Νέα Υόρκη;
- Τραγωδία στα Τρίκαλα: Η μειωμένη βάρδια, το διάλειμμα των πέντε και η μακάβρια διαδικασία ταυτοποίησης
- Πίσω από κάθε νεκρό σε χώρο εργασίας, υπάρχει μια κοινή αλήθεια
- Πότε και πού θα «χτυπήσουν» δύο νέα κύματα κακοκαιρίας: Τι θα γίνει στην Αττική - Ανεβαίνει η θερμοκρασία
- Ιωάννα Τούνη για revenge porn: «Ντρέπεται και η ντροπή - Ο κατηγορούμενος δήλωσε ότι έχει στραβισμό»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.