Μενού
Karma Wilcox
Karma Wilcox | Karma Wilcox/Instagram
  • Α-
  • Α+

Μια 19χρονη επέστρεψε στην καλύβα όπου περνούσε τον χρόνο της ως παιδί στο Homer της Αλάσκας πέρυσι, παρόλο που δεν έχει τρεχούμενο νερό, θέρμανση ή ηλεκτροδότηση, σε μία περίοδο που ο υδράργυρος παραμένει υπό του μηδενός.

Ακολουθήστε τώρα τον καινούργιο λογαριασμό του Reader στο Instagram

Η Κάρμα Γουίλκοξ γεννήθηκε στην Καλιφόρνια και μεγάλωσε στη διώροφη ξύλινη καλύβα μαζί με τον πατέρα της, μέχρι την ηλικία των 8 ετών. Τον Μάρτιο του 2023 επισκέφθηκε πάλι όμως το παλιό σπίτι και το έκανε μόνιμη κατοικία, καθώς λαχταρούσε μια αίσθηση «ελευθερίας», όπως γράφει η New York Post.

«Η μόνωση δεν είναι η καλύτερη, τα ξύλα έχουν κενά και κάποια έχουν βγάλει βρύα, με σφήνες καρφωμένες μεταξύ τους για να κρατούν λίγο καλύτερα τη ζέστη. Η κύρια πηγή θέρμανσης είναι τα καυσόξυλα, τα οποία καίνε 24 ώρες το 24ωρο», δήλωσε στο μέσο.

Η GenZ που ζει σε... άλλον αιώνα

Οι συνθήκες στο καλυβάκι της 19χρονης είναι πραγματικά μεσαιωνικές, αλλά η Κάρμα λέει πως αυτό δεν την πτοεί, αφού διαθέτει μία βασική άνεση. Καλό ίντερνετ. Πέραν αυτού, απολαμβάνει μία ζωή μακριά από έγνοιες και άγχος, όπου περνά περισσότερο χρόνο κοντά στη φύση παρά μπροστά από μία οθόνη.

«Η καλύβα είναι ένα τόσο καλό μέρος για να μεγαλώσεις ως παιδί, γιατί δεν έχεις καμία ανησυχία», θυμάται η Wilcox. «Παίζαμε στον κήπο και κάναμε πολύ μεγάλες πεζοπορίες και από τότε που επιστρέψαμε, ήταν ωραίο να ξαναζούμε τις αναμνήσεις».

Βέβαια, αν και  καμπίνα είναι ένα «υπέροχο μέρος», δεν πιστεύει ότι θα μένει εκεί για πάντα. «Δεν μπορώ να ζήσω χωρίς τρεχούμενο νερό για όλη μου τη ζωή, αλλά πιθανότατα θα μείνω εδώ για έναν ακόμη χρόνο πριν πάω να σπουδάσω ιατρική. Δεν θέλω να μείνω στο Homer, αλλά θα ήθελα να επιστρέψω στο μέλλον».

Δείτε επίσης:

Το πιο βλάσφημο βίντεο των ΑΜΑΝ είχε πρωταγωνίστρια μια Μόνικα

Ο ταβερνιάρης στην Καβάλα που χαρίζει όλα τα έσοδα μιας μέρας για τη μάχη κατά του παιδικού καρκίνου

Η αλήθεια για την επιστροφή της Ιωάννας Μαλέσκου στην τηλεόραση

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA