Μενού
Mosman Living
Mosman Living | Facebook
  • Α-
  • Α+

Μια φωτογραφία με διάσπαρτο κόσμο σε μια παραλία του Σίδνεϊ έχει προκαλέσει ανησυχία αλλά και απορίες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Ο κόσμος προσπαθεί να εξηγήσει γιατί όλοι οι άνθρωποι στη φωτογραφία φοράνε σκούρα ρούχα και κοιτάνε προς την ίδια κατεύθυνση. Η απάντηση βέβαια ίσως είναι πιο απλή απ’ όσο φαίνεται.

Δεκάδες άτομα δίνουν τη δίκη τους εξήγηση, με τις θεωρίες να οργιάζουν. Δεν είναι λίγοι αυτοί που υποστήριξαν ότι πρόκειται για αίρεση.

Τελικά, όμως η αλήθεια ίσως απογοητεύσει τους συνωμοσιολόγους μιας και όπως φαίνεται πρόκειται για και άσκηση ψυχικής υγείας, μιας και οι άνθρωποι στη φωτογραφία κοιτούν τη θάλασσα για να χαλαρώσουν κατά τη διάρκεια διαλογισμού. 

Η NewYorkPost αναφέρει πως πρόκειται για μια εβδομαδιαία δραστηριότητα  που πραγματοποιείται κάθε Κυριακή με βάση μιας τεχνικής που αναπτύχθηκε από τον Dr. Joe Dispenza, έναν Αμερικανό επιστήμονα ο οποίος διοργανώνει συνεδρίες διαλογισμού σε όλο τον κόσμο. 

Δείτε επίσης:

Το ηλεκτροσόκ από τον Βαρβιτσιώτη, ο σύζυγος Κασσελάκη που έχει άποψη για όλα και το υπουργείο-μαύρη τρύπα

Τι (δεν) έγινε στο λιμάνι του Πειραιά με Blue Horizon και έχασε τη ζωή του ο 36χρονος

Ξέσπασε η Τζίμα για το Blue Horizon: «Πού ήταν η πολιτεία;» - «Έπρεπε να βουτήξει» είπε ο Πρετεντέρης

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA