Μενού
Ashley McGuire
Ashley McGuire | Instagram/ashleyatsnatched
  • Α-
  • Α+

Η Ashley McGuire, η Αμερικανίδα που στράφηκε στο διαδίκτυο για να βρει τον «εξαφανισμένο» σύζυγό της, δεν σταματά να δέχεται πληροφορίες για τη νέα του ζωή, αφότου αποφάσισε να «εγκαταλείψει» την οικογένεια του.

Ο Charles Withers, σύμφωνα με τα όσα έχει δηλώσει η σύζυγός του, έφυγε από το σπίτι τους στη Μασαχουσέτη πριν περισσότερο από έναν χρόνο, εγκαταλείποντάς την έγκυο και με ένα μωρό στην αγκαλιά. Μη έχοντας κανένα νέο του και θέλοντας να προχωρήσει τη ζωή της, η γυναίκα αποτάθηκε στη δύναμη του ίντερνετ για τον εντοπίσει ώστε να ζητήσει διαζύγιο.

24 ώρες αργότερα, έμαθε ακριβώς πού μένει. 

Η νέα ζωή του συζύγου που εγκατέλειψε την οικογένειά του

Ο Withers έχει μετακομίσει στο Τέξας, 30 ώρες μακριά από τη Μασαχουσέτη, και φαίνεται πως εργάζεται ως σεφ σε εύπορη οικογένεια.

Ο πατέρας δύο παιδιών, που είχε γίνει γνωστός στη Βρετανία από τη συμμετοχή του σε σόου μαγειρικής, κυκλοφορεί με το τ΄όνομα Charlie και εργάζεται για τον δημιουργό του Yellowstone, Taylor Sheridan και τη σύζυγό του.

Η Nicole Sheridan είχε αναρτήσει ένα βίντεο με εκείνον, αλλά έσπευσε να το διαγράψει. Ωστόσο, τα αντανακλαστικά του TikTok ήταν ταχύτερα και τα πλάνα κυκλοφορούν ακόμα στο διαδίκτυο. 

Εκπρόσωπος της οικογένειάς δεν θέλησε ούτε να επιβεβαιώσει, ούτε να διαψεύσει ότι εργάζεται για εκείνους. 

@nerdypinkpanda

Replying to @Jay Megan #UPDATE : Charlie Withers stole from investors and committed FRAUD #con (first video taken down, so I re-recorded it with even more updates) #foryou #breakingnews

♬ original sound - Jay Megan

Έτοιμη για το διαζύγιο η σύζυγος

Από πλευράς της, η McGuire ξεκαθαρίζει πως δεν θέλει το κακό του, ούτε τρέφει κακά συναισθήματα για εκείνον, απλά θέλει το διαζύγιο.

Μιλώντας σε ραδιοφωνική εκπομπή, ενημέρωσε πως έχει λάβει ένα γραπτό μήνυμα από τον Withers, αλλά δεν αποκάλυψε τι της έγραφε. 

«Απλά θέλω να προχωρήσω» είπε η γυναίκα και ξεκαθάρισε πως «δεν θέλω κανέναν δεσμό, δεν θέλω καμία επαφή, απλά θέλω να ανοίξει το επόμενο κεφάλαιο στη ζωή μου». 

«Δεν τρέφω κακά συναισθήματα για εκείνον. Δεν τον έκανα επίτηδες τον πιο μισητό άνθρωπο εκεί έξω, σε καμία περίπτωση. Ελπίζω να είναι καλά. Για να ανατρέψει έτσι τη ζωή του, προφανώς πάσχιζε» σημείωσε η ίδια.

Από την άλλη, όμως, όπως είπε, «δεν μπορείς να φεύγεις έτσι από τις υποχρεώσεις σου, να φεύγεις σαν να μην υπάρχουν. Πρέπει να είσαι υπόλογος». 

@jamn945

Ashley McGuire speaks out in why she posted now viral facebook post. #ashleymcguire #fyp #charleswithers #charliewithers @iHeartRadio

♬ original sound - JAM’N 94.5
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA