Μενού
Ashley McGuire
Ashley McGuire | Ashley McGuire/Instagram
  • Α-
  • Α+

Μία γυναίκα στη Μασαχουσέτη των ΗΠΑ έκανε μία ερώτηση στο διαδίκτυο για τον «εξαφανισμένο» εδώ και έναν χρόνο σύζυγό της, και έλαβε απάντηση άμεσα για το πού βρίσκεται.

Η Ashley McGuire ενημέρωσε, μέσω Facebook, πως ο Βρετανός σύζυγός της Charles Withers εγκατέλειψε την ίδια και τα δύο παιδιά τους και δεν έχει κανένα νέο του εδώ και έναν χρόνο. Χρειάστηκαν μόλις 24 ώρες για να μάθει το πού είναι. 

«Θα εξετάσω τη δύναμη του Facebook με αυτό... Αυτός είναι ο σύζυγός μου. Του αρέσει να είναι στο επίκεντρο της προσοχής, αλλά δεν είμαι σίγουρη ότι θα του αρέσει πολύ αυτό. Πέρσι, ενώ ήμουν έγκυος στο δεύτερο παιδί μας, αποφάσισε πως δεν ήθελε πια να είναι σύζυγος και πατέρας και εξαφανίστηκε, έφυγε χωρίς κανένα ίχνος. Έχει ένα μωρό που δεν έχει δει εδώ και περισσότερο από έναν χρόνο και ένα μωρό που δεν έχει γνωρίσει. Έχει μετακομίσει κάπου εκτός της πολιτείας και άλλαξε το τηλέφωνό του» έγραψε η γυναίκα.

@jamn945

Ashley McGuire speaks out in why she posted now viral facebook post. #ashleymcguire #fyp #charleswithers #charliewithers @iHeartRadio

♬ original sound - JAM’N 94.5

Σκοπός της ιδιότυπης αυτής «αγγελίας» δεν ήταν να τον αναγκάσει να γυρίσει πίσω, αλλά θέλει να πάρει διαζύγιο κάτι που αποδεικνύεται αδύνατο, όταν δεν μπορείς να εντοπίσεις την άλλη πλευρά.

«Το να πάρω διαζύγιο από κάποιον που δεν μπορώ να βρω, είναι πολύ δύσκολο, έτσι, προσπαθώ να τον βρω για να πάρω την υπογραφή του. Εάν τον γνωρίζετε, εάν δουλεύετε μαζί του, εάν βγαίνετε μαζί του ή είστε φίλοι του, μπορείτε να του πείτε να επικοινωνήσει ή να μου πείτε πού είναι;» ρώτησε.

Η αντίδραση των χρηστών ήταν αστραπιαία και σε λίγες ώρες η μητέρα έλαβε εκατοντάδες μηνύματα από άτομα - κυρίως γυναίκες - που τον είχαν συναντήσει ή και βγει ραντεβού μαζί του.

@marykatherinebackstrom

I wouldnt call this a happy ending, but at least shes getting some answers #charliewithers

♬ original sound - Mary Katherine Backstrom

Ο Charles είχε μετακομίσει στο Τέξας, 30 ώρες μακριά από την οικογένειά του, και κυκλοφορούσε με τ΄όνομα Charlie. 

«Έλαβα υπεραρκετά μηνύματα για τον εντοπίσω» ενημέρωσε η McGuire. Δεν υπάρχει, ωστόσο, καμία αντίδραση από την άλλη πλευρά. 

Η ιστορία της έχει γίνει viral στο διαδίκτυο και ειδικότερα στο TikTok, όπου εκατοντάδες γυναίκες βρήκαν την ευκαιρία να μοιραστούν τη δική τους, παρόμοια ιστορία. 

Δείτε επίσης:

Μανώλης Γεωργιάδης: Πέθανε ξαφνικά στη σκηνή του θεάτρου ο ηθοποιός

Το επιβλητικό σιδηροδρομικό τούνελ που θα ενώσει όλη την Ευρώπη - Τρένα με «διαστημική» ταχύτητα

Αυτό είναι το προϊόν που κλέβουν πιο συχνά στα σούπερ μάρκετ

Ο πιο σκληρός διαπραγματευτής του Cash or Trash - Απογείωσε την τιμή

Εξωπραγματική προσφορά στο φινάλε του Dragons' Den - Η πατέντα που τους έφερε συμφωνία για 3,5 εκατ. ευρώ 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA